Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMurat Türkücüoğlu 'nun Yeni Teklisi 'Sır Gibi' Yayınlandı!

İlgili Postlar

Murat Türkücüoğlu ‘nun Yeni Teklisi ‘Sır Gibi’ Yayınlandı!

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan ‘İçimi Dökmem Lazım’ adlı şarkısıyla ve güçlü vokal performansı ile müzikseverlerden tam not alan Murat Türkücüoğlu ‘nun yeni teklisi ‘SIR GİBİ’ orjinal versiyonuyla tüm digital platformlarda yerini aldı. Detaylar haberimizin devamında…

Murat Türkücüoğlu Kimdir?

Tüm Dijital Platformlarda

Murat Türkücüoğlu’nun yeni teklisi ‘SIR GİBİ’ orjinal versiyonuyla tüm digital platformlarda yerini aldı. Çocukluğundan itibaren çok geniş bir doğada büyüyen müzisyenin şarkılarında duygulu melodiler ve derin sözler bu şarkıda da kendini hissettiriyor.

Anadolu ve kent kültürünün uyumlu bir müzikal yansımasını hissedeceğiniz şarkının sözleri, müziği ve prodüktörlüğü yine Murat Türkücüoğlu imzasını taşıyor. Düzenlemesini Barış Özesener’in yaptığı şarkıda mix ve masteringi ise Özgür Yurtoğlu tarafından yapıldı. Yüksek Sound tarafından yapımı gerçekleşen şarkının dijital dağıtımcısı ise 25 saat müzik.

Bir stüdyo kaydı olan şarkıda yine çok değerli müzisyenler değerli katkıda bulundular. Sanatçının yaşadığı geniş doğada çektiği video görüntüleri baharın ve doğanın tüm ferahlığını huzurlu ve gizemli sahnelerle gözler önüne seriyor. Digitalleşen dünyamızda gerçek ve samimi aşkın özlemini, kısaca bu sırrı arayanların hikayesini merak ediyorsanız Murat Türkücüoğlu’nun ‘SIR GİBİ’ adlı yeni teklisi tam da size göre bir eser.

Sır Gibi Şarkı Sözleri

Tanımadan geliverir aklına
Akıyorum deli dolu tavrına
Acı verir seni yakan her sızı
Gidiyorum dönüyorum aslıma
Görmeden beni aşık ol emi
Aklıma düşer sır gibi hayalin
Görmeden beni aşık ol emi
Aklına düşer sır gibi gözlerim
Ve tanıdım kara gözlü bir kuşmuş
Seveni çok sevdiği adam yokmuş
Değemeden akan göze savrulmuş
Bir gün gelmiş bu hikaye aşk olmuş
Görmeden beni aşık ol emi
Aklıma düşer sır gibi hayalin
Görmeden beni aşık ol emi
Aklına düşer sır gibi gözlerim
Görmeden beni aşık ol emi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler