Ana SayfaÜnlülerMurat Kekilli'den İmalı Sena Bekmez Paylaşımı

İlgili Postlar

Murat Kekilli’den İmalı Sena Bekmez Paylaşımı

Murat Kekilli’den Sena Bekmez imalı paylaşımı. Murat Göğebakan’ın eski eşi Sena Bekmez geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. Murat Kekilli’nin Sena Bekmez’in ölümüyle ilgili yaptığı paylaşım dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Murat Kekilli Kimdir?

Paylaşımı Tepki Çekti

2014 yılında hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez, geçtiğimiz cuma günü hayatını kaybetti. Murat Kekilli’nin şeker komasına girerek hayatına veda eden Sena Bekmez hakkında yaptığı paylaşım dikkatleri üzerine çekti.

Murat Kekilli’nin “Dünya kimseye kalmıyor. Sena Bekmez’de hayatını kaybetmiş” şeklinde yaptığı paylaşıma sanatçının takipçileri “Ölünün arkasından konuşulmaz” diyerek tepki gösterdi.

Murat Kekilli’den ‘Afrin’e tarafsız kal’ diyenlere: Şerefsizlik

Murat Göğebakan’ın yakın arkadaşı Murat Kekilli kendisine yöneltilen tepkiler üzerine şu açıklamayı yaptı; “Kardeşim ben sadece Sema Pekmez de hayatını kaybetmiş dedim. Onunla ilgili yorum yapmak bana düşmez. Lakin Murat benim samimi arkadaşımdı. Mekanı da cennetin baş köşesi olsun. Normal hastalığından daha derin acılar çektiğini de biliyor musun? Allah rahmet eylesin.”

Murat Göğebakan ve Sena Bekmez 2000-2011 yılları arasında evli kalmışlardır. Murat Göğebakan 2009 yılında kansere yakalanmış ve bir süre sonra eşinden boşanmıştı. Murat Göğebakan eşinin kendisini aldattığını iddia etmiş ve “Kanseri yendim, ihanete yenildim” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler