Ana SayfaÜnlülerMurat Dalkılıç’ın Yeni Aşkı Kim?

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç’ın Yeni Aşkı Kim?

2015 yılında büyük bir aşk yaşayıp hayatlarını birleştiren ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu Merve Boluğur’un evlilikleri uzun sürmemiş, Eylül 2017’de resmen boşanmışlardı.

İkili tekrar barışırlar mı söylentileri konuşulurken, ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ın oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşadığı magazin gündemine bomba gibi düştü. 5 gün önce başlayan beraberlik duyanları şaşırttı.

Sevgilisinin Yakın Arkadaşıyla Birlikte Olmuştu

Hande Erçel kısa süre önce iş adamı Mehmet Dinçerler ile birlikteydi. Hande Erçel ile Ekin Mert Daymaz sevgiliyken,Mehmet Dinçerler ile çift olarak görüşüyorlardı. Erçel, Ekin Mert Daymaz ile ayrılınca Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamış herkesi şaşırtmıştı. Öyle ki güzel oyuncu Dinçerler ile ilişkisi boyunca sosyal medya hesabı İnstagram’da paylaştığı fotoğraflara bile dikkat etmeye başlamış, dekolteli fotoğraflardan uzak durmuştu.

Güzel oyuncu, Mehmet Dinçerler’den ayrıldığı iddiasına şöyle yanıt vermişti:

“Özel hayatımla ilgili konuşmayı pek tercih etmiyorum. Her zaman dediğim gibi mesleğimi sevgiyle yapmaya devam ediyorum. Artık bu konuyla gündemi meşgul etmemek adına bu açıklamayı yapıyorum; ayrılık kararı aldığımız doğrudur.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler