Ana SayfaÜnlülerMurat Dalkılıç' ın Babası Neden Yoğun Bakıma Alındı...

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç’ ın Babası Neden Yoğun Bakıma Alındı…

Ünlü Şarkıcı Murat Dalkılıç’ ın babası Mehmet Sedat Dalkılıç, bulunduğu Kuşadası’ nda kalp krizi geçirmesi sonucunda ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Baba Dalkılıç’ ın son sağlık durumunun kritik olduğu belirtilmişdi. İşte Detaylar…

Murat Dalkılıç Eski Partnerleri Hakkında Çarpıcı Açıklamalar Yaptı…

Murat Dalkılıç’ ın Babası Neden Yoğun Bakıma Alındı…

Kuşadas’ ında yaşamını sürdüren ünlü popçu Murat Dalkılıç’ ın 64 yaşındaki babası Mehmet Sedat Dalkılıç, geçirdiği kalp krizi sonucunda Söke Devlet Hastanesine ambulans ile kaldırıldı. Ünlü popçu babasının sağlık durumunu öğrenmek için gelerek doktorlarından bilgi aldığı bildirildi.

Sevgilisiyle Babasına Koştu…

Sonrasında baba Mehmet Sedat Dalkılıç, buradaki tedavisinin hemen sonrasında Aydın Adnan Menderes Hastanesi’ ne yetiştirildi. Babasının acı haberini alan ünlü popçu Murat Dalkılıç, kardeşi Elif Dalkılıç ve sevgilisi Sitare Akbaş ile beraber Aydın’a geldi.

Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş Barıştı

“Babam Aslan Gibi”

Anjiyo işlemi yapılan Baba Dalkılıç’ ın yoğun bakım bölümünde tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun kritik halidevam ederken Murat Dalkılıç, babasının son sağlık durumunu da takipçilerine duyurdu. Ünlü popçu, “Arayan, soran herkese çok teşekkür ederiz. Babam aslan gibi, çok şükür…” mesajını paylaştı.

Murat Dalkılıç kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler