Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç ile Hande Erçel Tatile Nereye Gitti?

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel Tatile Nereye Gitti?

Çiçeği Burnunda Aşıklar Murat Dalkılıç ile Hande Erçel Tatile Nereye Gitti?

Aşkları magazin gündemine bomba gibi düşen ve uzun süredir konuşulmaya devam eden Murat Dalkılıç ve Hande Erçel herkesten uzak bir yere tatile çıktı. Aşkları uzun süre iddia olarak kalan çift bir sürü gözlerden uzak yaşadı. Daha sonra bu aşk Hande Erçel’in kardeşinin doğum gününde bir fotoğraf karesi ile ortaya çıktı.

Çift Tatile Çıktı

Yakışıklı popçu Murat Dalkılıç 2015’te evlendiği oyuncu Merve Boluğur’dan geçen Eylül’de boşanmış daha sonra gönlünü güzel oyuncu Hande Erçel’e kaptırmıştı. Çiftin aşkı uzun süre kanıtlamamış fakat Hande Erçel’in kardeşinin doğum günü partisinde fotoğraf karesi sosyal medyaya sızmıştı.

Fotoğraf karesinin sızmasının ardından her seferinde dost olduklarının altını çizen Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç birbirlerini takipten çıkarttılar. Daha sonra ise ortak bir arkadaşlarının partisine giden Merve Boluğur az daha Hande ve Murat çifti ile pişti oluyordu. Bu durumun Merve Boluğur’u üzeceğini düşünen Oğuzhan Koç, Murat Dalkılıç’ı arayıp gelmemelerini söylemişti. Aşklarını göz önünde yaşamayan çift Hande Erçel’in baş rolünde oynadığı Siyah İnci dizisinin final bölümünün çekilmesinin ardından Amsterdam’a gitti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler