Ana SayfaÜnlülerMurat Cemcir'den Paylaşım!

İlgili Postlar

Murat Cemcir’den Paylaşım!

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği iddiasıyla bugün savcılığa ifade verdi. Konuyla ilgili tavrı merak edilen oyuncu Murat Cemcir ise sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Cemcir, Twitter hesabından Ahmet Kural’ın basın açıklamasını takipçileriyle paylaştı.

Ahmet Kural’ın yaptığı açıklamayı kendi twitter hesabından paylaştı.

Sıla Gençoğlu, 29 Ekim gecesi sevgilisi Ahmet Kural’ın kendisini darp ettiğini iddia etmiş ve şikayetçi olmuştu. Ünlü oyuncu, şarkıcı sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılığa ifade verdi. Olayın duyulmasında sonra sosyal medyada Sıla’ya destek mesajları yağarken, Ahmet Kural’ın yakın arkadaşı Murat Cemcir’in konuya ilişkin ne söyleyeceği merak ediliyordu. Uzun süre sessiz kalan Cemcir, Ahmet Kural’ın yaptığı açıklamayı kendi twitter hesabından paylaştı.

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu dövdüğü iddiasıyla savcılığa ifade verdi. Sıla’nın şiddete uğraması büyük bir tepkiye yol açtı. Ahmet Kural’ın yakın arkadaşı Murat Cemcir ise bakın ne yaptı.

Ahmet Kural’ın paylaşımına herhangi bir yorum eklemedi.

Olayın duyulmasında sonra sosyal medyada Sıla’ya destek mesajları yağarken Ahmet Kural’la yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen arkadaşı Murat Cemcir’in konuyla ilgili ne söyleyeceği merak ediliyordu.

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği iddiasıyla savcılığa ifade verdi.

Kural’ın en yakın arkadaşlarından Murat Cemcir ise yaşananlarla ilgili dolaylı olarak da olsa sessizliğini bozdu.

Sosyal medya hesabından, Ahmet Kural’ın basın açıklamasını paylaşan, Cemcir, paylaşımına herhangi bir yorum eklemedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler