Ana SayfaÜnlülerMurat Boz’un Kariyerimde ki Yeri Çok Büyük!

İlgili Postlar

Murat Boz’un Kariyerimde ki Yeri Çok Büyük!

Müzik ve eğlence dünyasında trendleri belirleyen isimlerin başında gelen ünlü iletişimci Özgür Aras’ın sunumuyla gerçekleşen, kralmuzik.com.tr’de, iTunes ve Spotify Podcast platformlarında ve Kral Pop Radyo ‘da yayınlanan “Özgür Aras’la Baş Başa”nın bu hafta ki konuğu Begüm Obiz oldu. Özgür Aras ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Begüm Obiz, çok özel açılamalar yaptı.

Sektörde En Büyük Handikap İnsanların Bir Şeyleri Sindirmeden Harekete Geçme İsteği!

Bu Basamakları Yavaş Yavaş Çıktım!

Begüm Obiz, ilk olarak işin mutfagında olup, 10 yıldır sahnelerde olmasına rağmen kendini neden göstermediğini şu sözlerle anlattı; “Bu bir şeyleri sindirmekle alakalı… Bu sektörde en büyük handikap insanların bir şeyleri sindirmeden harekete geçme isteği… Çok küçük yaşta başladığım için herşeyin kariyerim açısından uygun olmasını istedim. Yavaş yavaş bu basamakları çıkmak istedim. Bunun hazırlığında aslında geçen 10 sene… Doğru zamanı bekledim aslında.” dedi.

Gündemden Düşme Korkusu Var İnsanlarda!

Ünlü sanatçılar, sadece hafta sonu mekan doldurdurken, hafta içi diğer ünlü isimlere göre çıktığı mekanları dolduran Begüm Obiz bu konuyla ilgili de çok özel açıklamalar yaptı. Begüm Obiz; “Çoğu sanatçı sabit repertuvar yapıp, 5- 6 sene sahnelerini o şekilde götürüyorlar. Çünkü aslında kendilerine katma değer sağladıları şey magazin haberleri… Çok bildiğimiz isimler var… Sen neden sanatınla öne çıkmıyorsun ki? Bu kadar iyi şarkıcısın neden başka şeylere ihtiyaç duyasın… Sansasyon haberleri, soyunmalar, artık gündemden düşme korkusu var insanlarda…” dedi.

Herkesin Bir Devri Var!

Begüm Obiz, Özgür Aras’ın Devir değişti mi? sorusuna ise şu yanıtı verdi; “Değişti elbette. Değişim kaçınılmaz bir durum. Herkesin bir devri var. Herkes devrini bitirip yeni gelenlere kucak açsa çok başka şeyler konuşuyor olurduk. Ama ünü, o şanı, o mertebeyi kaybetmek istemedikleri için o gündemi öyle başka şeylerle meşkul etmeye çalışıyorlar ki… Bu beni genç bir şarkıcı olarak üzüyor. “dedi. Begüm Obiz, müzik sektöründe çoğu genç sanaçının başına gelen olaylardan da bahsetti. Begüm Obiz; “Sahneye çıkıyorsun, tesadüfen orada bir yapımcı oluyor. Geliyor seni dinliyor ediyor…Sonrasında bir araya geliyorunuz, toplantılar falan yaplıyor. Sonra haftaya şunun için beni ara diyor, arıyorsun, ulaşamıyorsun. Şahsi özel kötü bir niyeti yoktur, köstek olma diyemem buna ama bu da bence hayalleri ve umutları kırma durumu oluyor.” dedi.

Murat Boz’un Kariyerimde ki Yeri Çok Büyük!

“Sen Söyle” isimli single çalışmasını müzikseverlerle buluşturan Begüm Obiz, bu süreçte ve kariyerini şekildedirme sürecinde daha önce vokalistliğini yaptığı Murat Boz’un kendisine çok destek olduğunu anlattı. Begüm Obiz; “Dünya döndükçe Murat Boz var olsun. Gerçekten o kadar güzel bir kalbi var ki… Ben gerçekten şu noktaya geldiysem Murat Boz’un çok büyük bir payı oldu. Şunu yaparmısın falan demedim, rica etmedim. Onu tanıyan ve seven insanlar onunda düzgün bir insanla çalıştığına emin olup bana o kapıları açmışlardır.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler