teensexonline.com
Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMurat Boz ve Seda Bakan’dan Baltalı Bıçaklı Kutlama!

İlgili Postlar

Murat Boz ve Seda Bakan’dan Baltalı Bıçaklı Kutlama!

Murat Boz ve Seda Bakan’ın başrollerinde yer aldığı ‘Öldür Beni Sevgilim’ filminin basın toplantısı, geçtiğimiz gün çekimlerinin de bir kısmının yapıldığı Kemer Country’de gerçekleşti.

Sürpriz birliktelik! Murat Boz Seda Bakan ile!

Murat Boz Baltayla Seda Bakan İse Bıçakla Kutlama Pastası Kesti!

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, senaryosu daha önce 1 Erkek 1 Kadın’ı yazan Murat Dişli’ye ait olan, Şenol Sönmez’in yönettiği ‘Öldür Beni Sevgilim’de başrollerini Murat Boz ile Seda Bakan’ın paylaştığı ve Açelya Topaloğlu, Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Yosi Mizrahi, Dilşad Şimşek ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi usta oyuncuların eşlik ettiği filmin kısaca özeti şöyle. Murat Boz’un hayat verdiği ‘Okan’ karakteri ile Seda Bakan’ın oynadığı ‘Demet’ canlandırması, 5 yıldır evli olup sonrasında birbirlerinden sıkılmış ve evlilik yıl dönümlerinde oluşan yanlış bir anlama sonucu birbirlerini öldürmeye karar verirler. ‘Okan’ ile ‘Demet’in yaşadığı maceralarla dolu komedinin aksiyonla iç içe olduğu ‘Öldür Beni Sevgilim’ adlı sinema filminin çekimleri tamamlanmak üzere olduğu duyuruldu.

Murat Boz, projede yer almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Projeyi duyduğumda çok mutlu oldum. Zaten Seda Bakan’ı çok beğeniyorum. Hemen hemen bütün projelerini izledim. Bu filmin buralara gelmesinde Seda’nın büyük payı var. Bugün buradaysak Seda sayesinde. İşini aşkla yapan insanların arasına düştüm.” Açıklamasında bulundu.

Murat’ın Bu Kadar İyi Olacağına İnanamadım!

Murat Boz kimdir?

Seda Bakan; “Murat’ı tavlamak için neler neler yaptım. Oradan beni göremez, seçemez diye konserine gitmedim. Senaryo ilk geldiği zaman, projenin ilerleyip ilerleyemeyeceği pek belli değildi ama senaryo çok iyiydi. Yapım şirketi bu işi yapmak istiyordu. Sadece erkek oyuncu düşünüldüğü zaman herkes Murat’ı istiyordu ama Murat’ın o sıralarda bir yoğunluğu vardı. Senaryo okunduktan sonra herkes hem fikirdi. Bu rolü en iyi Murat’ın oynayacağını düşündü herkes. Murat’ı ikna etmek için çok çabaladık. Murat bence iyi bir sinema yüzü. Rolün üstesinden çok iyi geldi. İnanamadım bu kadar iyi olacağına.” dedi.

Filmde Okan rolünü canlandıran Murat Boz, film ve çekimler hakkında şu açıklamalarda bulundu; “Özelikle evli çiftler bu filmi izlediklerinden kendilerinden ve hayatlarından çok şey bulacaklar” dedi.

Evli Çiftler Filmde Kendilerini Bulacak!

Seda Bakan kimdir?

Ayrıca filmde Okan’ın eşi Demet rolüne hayat veren Seda Bakan, “Filmin içinde aşk, komedi ve aksiyon var. Beş yıldır evli ve birbirinden sıkılmış genç bir çifti canlandırıyoruz. Evlilik yıldönümlerinde meydana gelen bir yanlış anlama sonucu birbirlerini öldürmeye karar veriyorlar ve hikâye başlıyor. Ben her gün sete neredeyse titreyerek gidiyordum, ‘acaba bugün başımıza ne gelecek?’ diye. Ama şahane bir ekip, şahane bir yönetmenimiz var. O yüzden çok büyük mutlulukla çalıştık bu sette” dedi.

Basın toplantısında, “Öldür Beni Sevgilim” filminin çekimlerinin tamamlanmasına iki gün kaldığı belirtildi. Oyuncular, basın toplantısının sonunda set ekibi tarafından özel olarak hazırlanan kutlama pastasını da basın mensupları ile beraber kesip, çekimlerin bittiğini belirterek kutladılar.

Özel olarak hazırlanan kutlama pastasının kesiminde de filme gönderme yapıldı. Murat Boz eline baltayı alırken, Seda Bakan ise bıçağı alarak filme göndermede bulunuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler