Ana SayfaÜnlülerMurat Başoğlu, "Bastığım Yerde İzimi Bırakırım"

İlgili Postlar

Murat Başoğlu, “Bastığım Yerde İzimi Bırakırım”

Öz Yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum’daki skandal görüntüleriyle gündem olan Murat Başoğlu’nun intihara kalkıştığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Olaylar sonrası Eski eşi Hande Bermek’i ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Murat Başoğlu serbest bırakılmıştı. Sunucu Murat Başoğlu’na Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine yurt dışına çıkma yasağı konulmuştu. Uzun süre ekrandan uzak olan Murat Başoğlu, ekranlara döneceğinin sinyalini verdi. İşte Murat Başoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar…

Murat Başoğlu, Yurt Dışına Çıkma Yasağını Kaldırmak İstiyor!

Murat Başoğlu, “Bazı haddini bilmeyenler adam öldürmeyi sinek öldürmek zannediyorlar”

Öz Yeğeni Burcu Başoğlu ile Bodrum’daki skandal görüntüleriyle gündem olan Murat Başoğlu’nun intihara kalkıştığı iddiaları ile uzun süre gündem de yer almıştı. Türkiye’nin gündemine oturan Murat Başoğlu, ekranlara döneceğinin sinyalini verdi. Uzun bir aradan sonra mekan çıkışı görüntülenen Murat Başoğlu, çarpıcı açıklamaları ile dikkat çekti. Murat Başoğlu, “Bazı haddini bilmeyenler adam öldürmeyi sinek öldürmek zannediyorlar” diyen Başoğlu, ardından “Allah’a şükür kimse öyle bir şeye cesaret edemez. Benim adım Murat Başoğlu. Ben bastığım yerde ayağımın izini bırakırım. O yüzden herkes aklını başına devşirecek.” diyerek kendisini eleştirenleri açık açık tehdit etti. Yaşananlar sonrası hesap soracağını söyleyen sunucu Murat Başoğlu, “Her kötü olayın bir iyi sonucu vardır. Önemli olan benim bunlardan ne ders çıkardığımdır. Ben bunlardan çok güzel dersler çıkardım. Allah’ıma şükür beni çok seven insanlar olduğunu gördüm. Düşmanlarımı da gördüm. Görmedim değil. Onlardan da hesap soracağım. Benim adım Murat Başoğlu. Öyle kimseden hesap sormaz zannetmesinler. Hepsinden hesap soracağım. Uykuları kaçsın istiyorum çünkü” ifadelerini kullandı.

Murat Başoğlu kimdir?

Murat Başoğlu ekranlara geri dönüyor…

Murat Başoğlu ekranlara geri döneceğini söyleyerek, “Bomba gibiyim. On numarayım. Bu yaz size çok güzel sürprizlerim var. Ekranlara da döneceğiz Allah nasip ederse. Ayrıca Bodrum’da çok güzel projelerimiz var. Hayatımızda hepimiz kötü şeyler yaşıyoruz. Ben de bazı kötü şeyler yaşadım. Ama hepsini atlattım. ”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler