Ana SayfaÜnlülerMünir Özkul'un kızı açıklama yaptı! Cenaze töreninin detaylarını verdi...

İlgili Postlar

Münir Özkul’un kızı açıklama yaptı! Cenaze töreninin detaylarını verdi…

Münir Özkul’un cenaze töreni hakkında detaylar gelmeye başladı. Özkul’un kızı Güner Özkul, cenaze töreni hakkında detaylar verdi ve “Zincirlikuyu’ya defnedilecek. Pazar günü düşünüyoruz.” dedi. Usta sanatçının cenaze töreni hakkında tüm detaylar haberimizde…

Münir Özkul’un vefatı yasa boğdu

93 yaşındayken bugün makineye bağlı şekilde tedavi olduğu evinde hayatını kaybeden efsane Yeşilçam sanatçısı Münir Özkul’un vefatı tüm sevenlerini, ailesini, yakınlarını ve hayranlarını yasa boğdu.

Güner Özkul cenaze töreninin detaylarını verdi: Teşvikiye Camii’nden uğurlayacağız

Münir Özkul’un acılı kızı Güner Özkul, açıklama yaparak cenaze töreni hakkında detaylar verdi. Güner Özkul, “Zaten biliyorsunuz uzun bir süreçti. Defalarca asılsız haberlerle aslında bugüne hazırlanmış olduk. Büyük bir ihtimalle Zincirlikuyu’ya defnedilecek. Pazar gününü düşünüyoruz. Çok küçük bir ihtimal pazartesi günü. Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu’nda tören düzenlenecek daha sonra Teşvikiye Camii’nden uğurlayacağız.” diye konuştu.

Münir Özkul’un kızı bitkin halde

Ayrıntıları öğrenmek için bekleyen basın mensuplarına açıklama yapan Güner Özkul’un son derece bitkin, acılı ve ağlamaklı olduğu dikkat çekti. Özkul’un acısı adeta yüzünden okunuyordu.

Münir Özkul kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler