Ana SayfaÜnlülerMünir Özkul'un eşi, usta sanatçının ölüm anını anlattı... Son nefesini nasıl verdi?

İlgili Postlar

Münir Özkul’un eşi, usta sanatçının ölüm anını anlattı… Son nefesini nasıl verdi?

Geçen hafta tedavi olduğu evinde yaşamını yitiren Münir Özkul’un eşi Umman Özkul, verdiği röportajda usta sanatçının ölüm anını anlattı. Umman Özkul, “Melek gibi uçtu” derken, yaşadığı acıyı ifade etmekte zorlandı. Detaylar haberimizde…

Münir Özkul’un ölüm anı…

Münir Özkul’un vefatı ile derinden sarsılan eşi Umman Özkul, verdiği röportajda hayat arkadaşının ölüm anını anlattı. Umman Özkul, “Çok zordu. Dilerim ki hiç bir aşık bunu yaşamaz. Onu artık kaybedeceğimi anladım. Güner’i (Münir Özkul’un Suna Selen’den olan kızı) çağırdım. Zaten evi bize çok yakın. Koştu geldi. Yanağımı Münir’in yanağına dayadım. Güner de elini tuttu. Sonra melek gibi uçtu. Öyle yatalak kalsın, yeter ki benim olsun düşüncem belki size bencil gelebilir. Tek tesellim; 11 yıldır süren acıları nihayet bitti.” sözleri ile yaşadığı acıyı ifade etmeye çalıştı.

Umman Özkul Münir Özkul’a çok aşıktı

Münir Özkul’a büyük bir aşkla bağlı olduğunu belirten Umman özkul, “Evliliğimiz 40 yıllıktı. Aramızda 27 yaş vardı. Ama bu hiç sorun olmadı. Münir’e ilk görüşte aşık olmuştum. O bana daha sonra aşık oldu. Ben yatağa bağımlı olsaydım, eminim o bana çok daha iyi bakardı. Münir mükemmeldi. Benden önceki üç eşiyle de çok iyi anlaşmıştı. Eski eşlerine büyük değer verirdi. Hiçbir eşi için kötü laf söylemezdi. Bu uzun hastalık sürecinde hepsi üzerlerine düşen görevi yaptı. Bu yolu tek başıma yürümedim. Münir’e aşık son kadın bendim. Aşkımı yaşatmak için de aşkla uğraştım.” diye konuştu.

Yeşilçam’ın dev ismi Münir Özkul, geçtiğimiz hafta yıllardır yatapa bağlı olarak tedavi gördüğü evinde yaşamını yitirmişti. Özkul, büyük bir kalabalığın katılımı ile geçtiğimiz hafta Pazar günü düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı ve Bakırköy Mezarlığı’na defnedildi.

Münir Özkul kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler