Ana SayfaÜnlülerMüjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet evlendi! İşte düğünden ilk kareler...

İlgili Postlar

Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet evlendi! İşte düğünden ilk kareler…

Müjgan Ferhan Şensoy ve Cem Öğet az önce evlendi! İşte düğünden ilk kareler… Derya Baykal ve Ferhan Şensoy’un kızları Müjgan Ferhan Şensoy, az önce sevgilisi Cem Öğet ile nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin nikahı kıyıldı. Düğün töreninden ilk kareler haberimizde…

Derya Baykal’ın hangi kızı evleniyor?

Derya Baykal ve Ferhan Şensoy’un kızları Müjgan Ferhan Şensoy, Cem Öğet ile evlendi

Derya Baykal ve Ferhan Şensoy’un kızları Müjgan Ferhan Şensoy, üç yıldır aşk yaşadığı ve geçtiğimiz aylarda nişanlandığı Cem Öğet ile evlendi. Bu akşam gerçekleşen düğün töreninde nikah az önce kıyıldı.

Derya Baykal anlattı: Kız vermek çok kötü bir şeymiş

Müjgan Ferhan Şensoy’un gelinliği

Gelin Müjgan Ferhan Şensoy, Tuvana Büyükçınar tasarımı bir gelinlik giymeyi tercih ederken, retro tarzına sahip gelinliğin altına kurdeleli ayakkabı giydi.

Müjgan Ferhan Şensoy kimdir?

İşte Müjgan Ferhan Şensoy’un gelinliği ve ayakkabıları

 

Ferhan Müjgan Şensoy, nişan töreninin ardından duygularını sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşım ile aktarmıştı: Sabahtan beri dün akşamdan fotoğraflara bakıyorum, heyecanım yatışınca ne kadar güzel ve anlamlı bir gece geçirdiğimizi daha iyi anladım. Dün yanımızda olan aile ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Her türlü detayı düşünüp muhteşem bir hazırlık yapan annem Derya Baykal iyi ki varsın, çok teşekkür ederim. Cem’le tanıştığımız ilk günden beri benim de Cahit Abim olan Cahit Berkay çok güzel bir konuşma yaptı; ‘Kız almak, kız vermek, ben bu söylemleri onur kırıcı buluyorum, biz sizin mutluluğunuza şahit olmak, bunu paylaşmak için buradayız’ dedi. Tam anlamıyla öyle bir buluşma oldu. Herkese ayrı ayrı teşekkürlerim olacak ama canım Nihan sen iyi ki varsın, bana kendimi prenses gibi hissettirdin. Daha büyük bir aile olma yolunda ilk adımımızı attık, darısı seven ve isteyen herkesin başına. Veee tabi ki Cem Öget seni çok seviyorum.

Müjgan Ferhan Şensoy, Derya Baykal ve Ferhan Şensoy’un iki kızından biri. Cem Öğet ile geçtiğimiz aylarda nişan yüzüklerini takmışlardı. Bu akşam gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile nikah masasına oturdular.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler