Ana SayfaDizilerMuhteşem İkili'de Fragman Geldi!

İlgili Postlar

Muhteşem İkili’de Fragman Geldi!

Muhteşem İkili dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Muhteşem İkili’nin yıllardır ulaşmaya çalıştığı Ahsen birime geldi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Muhteşem İkili dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D’nin kısa sürede büyük ilgi gören dizisi Muhteşem İkili 7. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölüme geride bıraktı. Sevilen dizinin yeni bölümüne Barca ve MKC’nin eski arkadaşları Ahsen’in ortaya farklı bir kimlikte çıkması damga vurdu.

Muhteşem İkili Oyuncu Kadrosu

Muhteşem İkili’de 8. bölüme dair detaylar fragmanda;

Muhteşem İkili son bölüm dün akşam izleyicisiyle buluştu. Reyting sıralamalarında birinci olan Muhteşem İkili 8.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Muhteşem İkili dizisi 7.son bölüm Kanal D izleme linki Muhteşem İkili oyuncu kadrosunda kimler var?

Muhteşem İkili 7. bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D’nin yeni dizilerinden biri olan Muhteşem İkili 7. yeni bölümde yaşananları sizler için derledik. İşte önümüzdeki hafta yayınlanacak olan Muhteşem İkili 8. yeni bölüm fragmanı…

Muhteşem İkili’nin 20 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak 8. Bölüm Fragmanı yayında! Barca ve MKC zor zamanlar geçiriyor. Yüksel Müdürü kurtarmaya çalışan ikili kaldıkları zor durum karşısında geçmişlerini ve kendilerini sorgulamaya başlıyorlar.

Muhteşem İkili yeni bölüm fragmanında Barca ve MKC, Yüksel müdürün başına gelenlerden kendilerini sorumlu tutarlar. Bunca zaman boyunca yaşadıkları  sıkıntılar ikiliyi zor bir dönemece sokar.

Muhteşem İkili’nin son bölümünde neler yaşandı?

Muhteşem İkili’nin 13 Aralık Perşembe yayınlanan 7. son bölümünde MKC ve Barca, bu sefer Yüksel Amir için birlik oluyor!

Muhteşem İkili 7. yeni bölümde Barca ve MKC, hem içeriden (Ahsen), hem de dışarıdan (Fişek Ekrem) ablukaya alınıyor!
Barca ve MKC’nin polis kolejinden arkadaşları olan Ahsen ortaya çıkıyor; fakat, başka bir kimlikle… Geçmişte yaşanan talihsiz bir olay yüzünden öfke duyduğu Barca ve MKC’den öc almak için geldiği İstanbul’da ikilimizin de içinde olduğu Özel Birime atanır. Barca ve MKC onu tanıyamaz; çünkü, Ahsen hem estetik ameliyat geçirerek yüzünü değiştirmiş, hem de ismini Ela olarak değiştirmiştir. Muhteşem ikilimiz kendilerini bekleyen tehlikenin farkında olmadan yeni ekip arkadaşıyla çalışmaya başlarlar.

Muhteşem İkili, heyecan ve duygu yüklü yeni bölümü ile perşembe 20.00’de Kanal D’de!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler