Ana SayfaÜnlülerMüge Anlı RTÜK Cezasını Değerlendirdi!

İlgili Postlar

Müge Anlı RTÜK Cezasını Değerlendirdi!

ATV ekranlarında yıllardan beri yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına verilen ceza son günlerde Türkiye’nin en çok tartışılan konulardan birisi haline geldi.

3 Haziran tarihinde insan kaçakçılığı yapan kişilerin telefon ile programa bağlanması ve özellikle programda yaptığı açıklamalar insan kaçakçılığına teşvik ve halkı özendirme kapsamına alınırken RTÜK tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda programa para cezasının kesildiği belirtildi.

Müge Anlı’dan Yanıt Gecikmedi

Yapılan son resmi açıklamalarda kanal yönetimine 1 milyon 320 bin liralık rekor bir para cezası kesilirken konu ile ilgili ilk açıklama Müge Anlı tarafından yapıldı.

Müge Anlı son günlerde gündemde olan ceza ile ilgili açıklama yapma gereği duyduğunu söylerken özellikle dönem içerisinde yapmak zorunda oldukları bir davranıştan dolayı ceza almalarını uygun bulmadığını ve verilen cezanın da doğru olmadığını söyledi.

Ceza alabilecek bir davranış yapmaktan kaçındığını özellikle vurgulayan Müge Anlı, tekrar aynı durum olsa yine aynı şekilde davranacağını ifade etti. Program sunuculuğunun yanı sıra gazeteci olduğunu da hatırlatan Müge Anlı, önemli olan burada katili bulmanın olduğunu ve bunun için de yoğun olarak çalıştıklarını belirtti.

Müge Anlı tarafından yapılan bu açıklamalar özellikle verilen cezanın şu an için kanal ve yapım ekibi arasında herhangi bir problem çıkarmadığını da göstermiş oldu.

Yıllardan beri Türk televizyon tarihinin en önemli programlarından birisi olarak ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert, pek çok katilin bulunmasını sağlamış ve esrarengiz olayların açığa çıkarılmasında destek vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler