Ana SayfaDünyaMonica Lewinsky, Bill Clinton Hakkında İlk Defa Konuştu!

İlgili Postlar

Monica Lewinsky, Bill Clinton Hakkında İlk Defa Konuştu!

ABD Başkanı Bill Clinton’la yaşadığı olaylı ilişkiyle 90’lı yıllara damgasını vuran isimlerden olan Monica Lewinsky, yeni yayımlanan bir belgeselde ilişkiye ait tüm detayları anlattı. Monica Lewinsky, Bill Clinton’u tavlamak için iç çamaşırını gösterdiğini ilk kez itiraf etti. Detaylar Haberimizde..

Monica Lewinsky, Bill Clinton Hakkında İlk Defa Konuştu!

90’lı yılların ABD Başkanı Bill Clinton’la yaşadığı yasak aşk’la bir zamana damgası vuran isimlerden Monica Lewinsky, yeni yayımlanan bir belgeselde bütün detayları anlattı. Monica Lewinsky, stajyerlik yaptığı Beyaz Saray’da sıklıkla flörtleştiği Bill Clinton’u avlamak için iç çamaşırını gösterdiğini itiraf etti.

Monica Lewinsky, Bill Clinton ile ilgili görsel sonucu

“Her Zaman Temkinliydik, Ancak Yeterince de Değildik”

1995’te bir Beyaz Saray çalışanı için hazırlanan partide düşen pantolonunun üstünden iç çamaşırının göründüğünü söyleyen Monica Lewinsky, “Normalde pantolonumu yukarı çekerdim ama yapmadım. Bunu odadaki kimse görmedi ama o gördü” dedi. Abd eski başkanı Bill Clinton’un ikinci başkanlık döneminde yıllarca ilişki sürdürdüklerini ifade ederek “Her zaman temkinliydik ancak yeterince de değildik” dedi. 1998 yılında ortaya çıkan olay, Abd Başkanı Bill Clinton’un yalan söylemesiyle birlikte bir skandala dönüşmüş ve dönemler ülkede adeta bomba etkisi yaratmıştı.

“İnsanlar Beni Nereye Gitsem Tanıyorlar”

Yeminli ifadesinde yalan söylediği gerekçesiyle ayrıca suçlanan Bill Clinton, Senatoda yapılan oylama sonucunda aklanmıştı. Monica Lewinsky, o dönemde ve sonrasında yaşadıklarını 2014’te Vanity Fair dergisinde yazdığı makalede bir bir anlatmıştı. Uzun soluklu sessizliğini ilk defa bozan MonicaLewinsky, “Başkan Clinton ve benim aramda yaşananlardan dolayı derin pişmanlık duyuyorum” demişti. Skandalın orataya dökülmesiyle birlikte özel hayatının alt üst olduğunu belirten Monica Lewinsky, “Bu makale ile yaşananların bir de benim bakış açımla görülmesini istiyorum. Kamuoyunda şahsıma yönelik yapılan karalama kampanyasının izleri hala devam ediyor. İnsanlar beni nereye gitsem tanıyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

Monica Lewinsky, Bill Clinton ile ilgili görsel sonucu

“Hillary Clinton’ın Kocasını İhmal Ettiğini Düşündüğünü Biliyorum”

Staj yaparken 20’li yaşlarında olan Monica Lewinsky, Bill Clinton ile aralarındaki ilişkide birbirlerinin rızaları olduğunu söylese de Bill Clinton’ın kendisinden faydalandığını iddia etmişti. Bu Skandalın ortaya çıkmasıyla birlikte Başkan Bill Clinton’ı korumak adına kendisinin “günah keçisi” haline getirildiğini açıklayan Monica Lewinsky, “Başkanın ekibi, savcılar, hem Demokrat hem de Cumhuriyetçi çevreler ve medya beni damgaladı” demişti. Skandalın ABD gündemine oturduğu günlerde Bill Clinton’ın eşi Hillary Clinton’ın kendisini “Narsist ve şımarık bir genç kız” olarak itham söyleyen Monica Lewinsky, “Bayan Clinton’ın yaşananlar nedeniyle kısmen kendisini de suçladığını ve kocasını ihmal ettiğini düşündüğünü biliyorum” demişti.

“Amacım, İnternette Aşağılanan İnsanlara Yardım Etmek”

Bunca yıldan sonra ilk kez konuşmasının nedenini internette artan aşağılamalar olduğunu söyleyen Monica Lewinsky, “Belki benim hikayem kimilerine en karanlık anlarında bir yardım eli uzatmış olur.” dedi. Monica Lewinsky bundan amacının, internette yaşanan aşağılamalarla depresyona düşen insanlara yardım etmek olduğunu belirtmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler