Ana SayfaÜnlülerModacı Muammer Ketenci'den kötü haber. Kalp krizi geçirdi!

İlgili Postlar

Modacı Muammer Ketenci’den kötü haber. Kalp krizi geçirdi!

Ünlü modacı Muammer Ketenci’den kötü haber. 52 yaşındaki Ketenci, kalp krizi geçirdi. Yoğun bakımda olduğu ve uyutulduğu öğrenilen Ketenci’nin kalp krizi geçirdiğini sosyal medyanın “felaket tellalı” olarak anılan usta sanatçı Onur Akay duyurdu. Detaylar haberimizde…

Moda dünyasının ünlü isimlerinden modacı Muammer Ketenci’den sevenlerini korkutan kötü bir haber geldi. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Ketenci’nin dün acilen by-pass ameliyatına alındığı, damarları çok ince olduğundan dolayı anjiyo yapılamadığın ve dört damarının tıkalı olduğu öğrenildi.

Kötü haberi, sosyal medyada felaket tellalı olarak anılan Türk Sanat Müziği’nin usta ismi duyarlı sanatçı Onur Akay duyurdu. Sosyal medyada ünlü modacının fotoğrafını paylaşan Akay, paylaşımının altına bilgilendirme amaçlı “Modacı arkadaşımız Muammer Ketenci kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Ketenci’nin damarları inceldiği için anjiyo yapılamadı ve 4 damarı tıkalı çıktı. Dün acilen by-pass ameliyatına alınan Muammer Ketenci yoğun bakımda ve uyutuluyor. Dualarınızı eksik etmeyin.” notunu ekledi.

İşte Onur Akay’ın o paylaşımı…

Ünlü modacının sevenleri, şu an yoğun bakımda uyutularak tedavisi devam eden Muammer Ketenci’nin sağlık durumunu merak ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler