Ana SayfaÜnlülerModa Konseyi, Tuba Büyüküstün'ün çok konuşulan kıyafetini mercek altına aldı!

İlgili Postlar

Moda Konseyi, Tuba Büyüküstün’ün çok konuşulan kıyafetini mercek altına aldı!

Tuba Büyüküstün, New York Campbell Bar’da düzenlenen Uluslararası Emmy Ödülleri’nin açılışına katılmak için gitti. Ünlü oyuncu kıyafeti ile uzun süre konuşulmayı başardı. Moda Konseyi, bu hafta Emmy ödül töreninde boy gösteren güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ve çok konuşulan takımını inceledi. Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün tarzı dekoltesi ile çok farklıydı. Peki ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün kıyafeti doğru seçim mi? İşte Detaylar…

Tuba Büyüküstün kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan ismi şüphesiz Emmy çıkarması yapan Tuba Büyüküstün…

◊ Aslı Barış: Sevgili konsey, bu haftanın en çok konuşulan ismi şüphesiz Emmy çıkarması yapan Tuba Büyüküstün ve sıra dışı dekolteli takımıydı. Tuba Türkiye’nin en güzel oyuncularından, ne giyse yakışıyor ama bu takım sizce doğru tercih miydi?

◊ Başak Dizer Tatlıtuğ: Ben çok beğendim, çok güzel olmuş! Nihan Buruk’un tasarımlarını zaten çok beğenirim, tam sevdiğim tarz… Hep bir maskulen seksilik var. Çok farklı ve orijinal buldum. Aksesuvarları ve saçı da çok uyumlu.

◊ Ceylan Atınç: Bence kimsenin onu beğenmesini umursayan bir kadın değil, kendi beğenisi yeterli onun için. Fotoğraflarda elbise gibi görünse de pantolon ve korseden oluşan bir kombin. Takımın tasarımcısı St. Nian markasının kurucusu Nihan Buruk ile son defilesinde stilist olarak çalıştığım için bu sutyen kalıbını çok iyi biliyorum.

80’lerin görünümlerine atıfta bulunan bir tarzı var ama gerçekten zor bir göğüs kalıbı…

◊ Aslı Barış: Tasarımın en vurucu yeri de bu zaten… Peki nasıl buldun Ceylan?

◊ Ceylan Atınç: 80’lerin görünümlerine atıfta bulunan bir tarzı var ama gerçekten zor bir göğüs kalıbı. Dediğin gibi elbisenin tek özelliği ve baktıran yer de bu göğüs detayı. Şahsen kırmızı halıda bu tip maskulen ve feminen kombinleri çok seviyorum. Tek eleştirim saç ve makyaja olabilir.

◊ Aslı Barış: Beni o sutyen detayı biraz yordu. Sanki göğüs kafesine saplanmış gibi görünmüyor mu? Siyah yerine başka bir renkten yana kullanabilirdi seçimini. Şov dünyasının en önemli organizasyonlarından birine katılıyorsun, çarpıcı olunacaksa işte tam zamanı. Ama her hali güzel diyelim: Bu kadar güzel bir yüzü eleştirmek zor!

Tuba Büyüküstün’ün çok konuşulan kıyafeti…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler