Ana SayfaÜnlülerMiss Fashion 2020 Güzeli Elif Yılmaz'dan Kan Donduran 'Emlakçı' İtirafı...

İlgili Postlar

Miss Fashion 2020 Güzeli Elif Yılmaz’dan Kan Donduran ‘Emlakçı’ İtirafı…

Bugün sosyal medyada çok konuşalan haberlerden olan Antalya’ da yaşayan 21 yaşlarındaki üniversite genç kız Azra Gülendam Haytaoğlu’nun, hunharca öldürülmesi sonrasında ünlü sunucu Elif Yılmaz’dan öyle bir itiraf geldiki, duyanların ağzı açık kaldı. Güzel sunucu, 2016′ da senesinde bir emlakçının taciziyle karşılaştığını sosyal medya hesabından paylaşarak anlattı. İşte çarpıcı Detaylar Haberimizde…

Miss Fashion 2020 Güzeli Elif Yılmaz’dan Kan Donduran ‘Emlakçı’ İtirafı…

Antalya’da yaşamını sürdüren üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’ nu emlakçılık yapan Mustafa Murat Ayhan’ ın vahşice katledilmesinin hemen sonrasında adeta sosyal medyada gündem değişti ve yüzlerce paylaşım yapılarak konuya dikkat çekildi. Bu yayınlardan bir tanesi de Kanal D ekranlarında bir magazin projesini sunan Miss Fashion 2020 Güzeli Elif Yılmaz tarafından yapıldı. Başarılı sunucu 2016 senesinde İstanbu’ da bir emlakçının tacizine maruz kaldığını açık yüreklilikle anlattı.

“Eve Zorla Girip Beni Taciz Etmişti”

Elif Yılmaz, yaptığı bu paylaşımında, yaşadığı Adana’ dan İstanbul’ a üniversiteye girmek için geldiği zamanları anlatarak acı yüklü hikayesini anlattı…

“İstanbul’a ilk taşındığımda bir emlakçıyla görüşüp ev kiralamak istemiştim. ve 2016 senesinde Halkalı civarında bir emlak ofisine uğrayıp bir çalışan geçici süreliğine bir evi kiralayabileceğimi söylemişti. Öğrenci geçmişiyle mantıklı gelmişti. ve evde kaldığım ilk gece arkamı döndüğümde eve zorla girip beni taciz etmişti…..”

“Yalnızdım Çaresizdim…”

…..Evden nasıl kaçtığımı hatırlamıyorum. Şikayet edeceğimi söyledim çıkarken korkup evden çıkmış, ve kimseye doğru düzgün tanımıyordum. Yalnızdım çaresizdim. Böylesi şerefsizleri artık söyleme zamanı… Ben de susmuyorum. Hala şikayetçiyim”

Elif Yılmaz Kimdir?

İşte Elif Yılmaz’ ın O Taciz İtirafı…

Elif Yılmaz' ın O Taciz İtirafı
Elif Yılmaz’ ın O Taciz İtirafı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler