Ana SayfaDedikoduMine Tugay Gençlik Sırrını Açıkladı

İlgili Postlar

Mine Tugay Gençlik Sırrını Açıkladı

Ekranların sevilen yüzü Mine Tugay, geçtiğimiz günlerde özel hayatı ile ilgili sorulara “Yalnız değilim sadece özel hayatımı paylaşmayı sevmiyorum” açıklamasında bulunmuştu. Mine Tugay, takipçisinin “Nasıl bu kadar genç kalmayı başarabiliyorsunuz?” sorusunu cevaplayarak, kendi güzellik sırlarından bahsetti.

 

minetugay

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncu takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Biliyorsunuz ki sevilen oyuncu 27 Temmuz’da 44 yaşına girmişti. Birçok kişi genç duruşu ile etkileyen Mine Tugay, genç duruşu ile herkesi merak içinde bırakıyor.

 

 

 

Düzenli Bakım ve Güneş Kremi

Cilt bakımı ve gençliği ile ilgili çok soru sorulan Mine Tugay, “Ruh gençliğimi içimdeki çocuk sayesinde koruyabiliyorum sanırım.” dedi.  Mine Tugay, “Cildimle ilgili ise 25’li yaşlarımdan beri düzenli bakım yapıyorum. Bir de minimum güneşte kalmak ve güneş kremlerini yüksek faktörlü kullanıyorum” açıklamasında bulundu.

mine tugay hakkında

Mine Tugay bununla birlikte daha önce genç kalmasının sırrını hayattaki motivasyonu olduğunu belirterek, “Bu kadar enerjik olmanızın altında bir motivasyon var mı?” sorusunu yanıtlayarak, hayattan zevk almaya çalıştığını şu cümlelerle belirtmişti : “Hayattan zevk almaya çalışıyorum. Bu arada her zaman da çok enerjik değilim. Bazen kendime çok zaman tanırım. Bazen dingin ve kendimle geçirdiğim zamanlar olur. O da bir motivasyon ve hayata dahil”

mine tugay kimdir

Sevilen oyuncu cilt bakım tavsiyeleri ile birlikte özel hayatından bahsetmeyi çok sevmediğini de belirtiyor. Bunu da “Yalnız kalmayı birçok insana göre daha çok sevdiğim kesin ama yalnız değilim. Sadece özel hayatımı paylaşmayı sevmiyorum”  cümlesi ile açıklıyor. Sizler ne düşünüyorsunuz? Genç kalmak için Mine Tugay’ın dediklerini yapmak yeterli mi?

Mine Tugay Kimdir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler