Ana SayfaSosyeteMilyarderin Torunu Bakın Nerede Çalışıyor Şaşıracaksınız!

İlgili Postlar

Milyarderin Torunu Bakın Nerede Çalışıyor Şaşıracaksınız!

Rahmetli İş Adamı Sakıp Sabancı’nın Torunu Asgari Ücretle Çalışıyor

Rahmetli iş adamı Sakıp Sabancı’nın torunu Melisa, Sabancıların şirketi olan TemSA’da müşteri ilişkileri bölümünde asgari ücretle çalışıyor.

Milyarderin Torunu Melisa Tapan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı’nın Eran Tapan’dan olan kızı Melisa, Temsa’nın müşteri ilişkileri bölümünde tecrübe kazanıyor. Melisa 1404 lira olan asgari ücretle geçiniyor.

GELENEK DEVAM EDİYOR

Tutumluluğuyla akıllara kazınan rahmetli iş adamı Sakıp Sabancı‘nın, iş yaşamındaki felsefesi öldükten sonra bile devam ediyor.

SABANCI TORUNU DA OLSA ASGARİ ÜCRETLE İŞE BAŞLADI

Milyarderin Torunu Melisa Tapan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı ‘nın Eran Tapan’dan olan kızı Melisa, Londra’daki Richmond Üniversitesi’nde pazarlama ve ekonomi eğitimi görüp Türkiye’ye dönmüştü. 24 yaşındaki Melisa Tapan aile şirketinde çalışmaya başlamış. Eline sadece 1404 TL geçiyormuş.

KİMLİĞİNİ GİZLİ TUTUYOR

Cankurt, Melisa Tapan’ın kimliğini gizli tuttuğunu belirterek şöyle yazdı:

Milyarderin Torunu Melisa Tapan ”Üniversitede uluslararası ilişkiler okuyup ayrıca psikoloji eğitimi de alan Melisa Tapan, Bridgestone’da ne iş yapıyor biliyor musunuz? Duyunca siz de en az benim kadar şaşıracaksınız; müşteri ilişkilerinde çalışıyor.

Melisa, Bridgestone ile çalışan şirketleri ziyaret edip lastiklerinden memnun olup olmadıklarını soruyormuş. Melisa, müşteri memnuniyetini ölçmek için yaptığı bu ziyaretlerde kimliğini ise kesinlikle saklı tutuyormuş. Milyarderin Torunu Melisa Tapan Annesi Sabancı Holding’in yönetim kurulu üyesi olmasına rağmen bir lastik markasının alt kademesinde işe başlayan Melisa’nın geleceği bence çok parlak; çünkü merhum dedesi Sakıp Sabancı’nın izinden gidiyor.

MELİSA TAPAN’I HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ!

Melisa Tapan sosyal medya hesabında paylaştığı özel makyajlı fotoğraf ile dikkatleri üzerine çekti.

Merhum işadamı Sakıp Sabancı’nın torunu Melisa Tapan sosyal medya hesabında paylaştığı özel makyajlı fotoğraf ile ilgi odağı oldu.  Melisa Tapan, cadılar bayramı nedeniyle ‘kedi’ makyajı yaptırdığı fotoğrafı instagram’dan paylaştı Tapan, eğitim hayatını Richmond, American University’de sürdürüyor. Tapan’ın fotoğrafı arkadaşları tarafından bol bol beğenilip, yorum aldı.. Geçtiğimiz yıllarda sevgilisiyle tanıştırmıştı Sosyetenin genç temsilcilerinden Melisa Tapan, babası Eran Tapan’la geldiği Bebek’te erkek arkadaşı Aram Tufan’ı babasıyla tanıştırdı. Hafta sonu sahilde yürüyüş yapmak için bir araya gelen Melisa Hanım ve sevgilisi Aram Tufan ilk önce Eran Tapan’la öğle yemeği yedikten sonra Eran Bey’le vedalaşarak yürüyüşe başladı. Sahilde uzun bir tur atan iki sevgili, daha sonra diğer arkadaşlarının yanına gittiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler