Ana SayfaKimdirMila Kasarcı Kimdir?

İlgili Postlar

Mila Kasarcı Kimdir?

Yetenekli çocuk oyuncu Mila Kasarcı Kimdir? Mila Kasarcı Kaç Yaşında? Mila Kasarcı Ne Zaman Doğdu? Mila Kasarcı Nerede Doğdu? Mila Kasarcı Aslen Nereli? Mila Kasarcı Hangi Burç? Yeni dizisi ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ için kameralar karşısında boy gösterecek olan Mila Kasarcı hakkında merak ettikleriniz Kimdir yazımızda. İşte Mila Kasarcı…

Mila Kasarcı Kaç Yaşında? Mila Kasarcı Ne Zaman Doğdu? Mila Kasarcı Nerede Doğdu? 

1 Ocak 2015 tarihinde İstanbul’ da doğan Mila Kasarcı, şu an 6 yaşlarındadır.

Mila Kasarcı Aslen Nereli? Mila Kasarcı Hangi Burç?

Aslen İstanbullu olarak bildiğimiz Mila Kasarcı, Oğlak burcudur.

Mila Kasarcı Kimdir? 

Şimdiye dek rol aldığı diziler ile dikkatleri üzerine çeken Mila Kasarcı, Oyunculuk çalışmalarını IMC Ajans bünyesinde devam ettirmektedir. Resmi instagram hesabını @milaksrc kullanıcı ismi ile kullanan Mila Kasarcı’ nın hesabı ailesi tarafından yönetilmektedir.

Minik oyuncu Mila Kasarcı, 2021 yılında Fox Tv ekranlarında yayınlanan ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ isimli dizi için kamera karşısına geçmiştir. Daha önce yine Fox Tv ekranlarında yayınlanmış olan ‘Kefaret’ adlı dizide rol almıştır. ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ isimli dizide Gökçe Bahadır, Rüzgar Doruk Özmil, Sarp Kaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Emine Ada Sezer, Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk gibi isimler de rol almıştır.

Ayrıca günümüze kadar bir çok firmanın katalog çekimlerinde yer almıştır. Trendyol, Modanisa, Best Kids ve Lcw Waikiki vb.

Mila Kasarcı’ nın Yer Aldığı Projeleri;

  • ‘Kefaret’ (Dizi)
  • ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ (Dizi)
  • Trendyol ( Katolog Çekimi)
  • Modanisa ( Katolog Çekimi)
  • Best Kids ( Katolog Çekimi)
  • Lcw Waikik ( Katolog Çekimi)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler