Ana SayfaBurçlarMichaela Astro'dan 2024 Uyarısı

İlgili Postlar

Michaela Astro’dan 2024 Uyarısı

Yurt dışında aldığı ödüllerle şöhretini uluslar arası boyuta taşıyan Michaela Astro, 2024 için ilk uyarısını yaptı. Ünlü astrolog Michaela Astro, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dört ili uyardı. Paylaşımında, yaklaşan Aslan burcu dolunayının bu bölgelerde depremi tetikleyebileceğini belirtti.

Deprem tahminleri ile dikkat çeken astrolog Michaela Astro, yeni bir uyarı daha yaparak yaklaşan dolunaya dikkat çekti.

2023 yılında birçok müjdeli haberin yanı sıra olası tehlikelere dair önceden uyarılarda bulunan ünlü astrolog, sosyal medya hesapları üzerinden bu bilgileri paylaşmıştı.

Michaela Astro'dan 2024 Uyarısı

Ünlü Astrolog Uyardı

Geçtiğimiz günlerde Bursa’da yaşanan deprem öncesi doğru tahminleriyle dikkat çeken Michaela Astro, yaklaşan Aslan burcundaki dolunayın benzer bir afete sebep olabileceği uyarısında bulundu. 25 Ocak Perşembe günü saat 17.53’te 5 derece Aslan burcunda gerçekleşecek dolunayın depremleri tetikleyebileceğini ifade eden Michaela Astro, özellikle Elâzığ, İzmir, Malatya ve Bingöl illerindeki insanları depreme karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Michaela Astro, yaptığı uyarılar ve kritik öngörülerinde haklı çıkması ile dikkatleri üzerine toplayan ünlü bir medyum olarak tanınıyor.

Michaela Astro'dan 2024 Uyarısı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler