Ana SayfaKimdirMetehan Parıltı Kimdir?

İlgili Postlar

Metehan Parıltı Kimdir?

“Kuzgun” dizisinin minik oyuncusu Metehan Parıltı kimdir? Metehan Parıltı kaç yaşında? Metehan Parıltı dizileri neler? Metehan Parıltı filmleri neler? Metehan Parıltı aslen nereli? Metehan Parıltı hangi burç? Metehan Parıltı hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Metehan Parıltı Kaç Yaşında? Metehan Parıltı Aslen Nereli? Metehan Parıltı Hangi Burç?

Metehan Parıltı 27 Kasım 2010 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan minik yıldız Metehan Parıltı, Yay burcudur.

Metehan Parıltı  Kimdir?

Metehan Parıltı, 2010 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına İstanbul’da devam eden Metehan Parıltı ülkemizdeki küçük yıldızlardan biridir. Küçük yaşta ailesi tarafından ajansa yazdırılan minik yıldız yeteneğini kısa zamanda gözler önüne sermiştir.

İlk olarak 2019 senesinde Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Kuzgun” dizisiyle ekran karşısında izleyicilerle buluşan Metehan Parıltı dizide “Barış Ardunç”un canlandırdığı “Kuzgun” karakterinin çocukluğunu canlandırmıştır. Rolüne oyuncu koçlarıyla çalışan ve eğitmenlerini yeteneğiyle etkileyen Metehan Parıltı, dizi esnasında okulunu aksatmamıştır. Dizide olduğu gibi okulda da oldukça başarılı olan Metehan Parıltı  şimdiden geleceğin starı lakabını almıştır.

Metehan Parıltı  Dizileri

  • 2019 – Kuzgun
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler