Ana SayfaDedikoduMeryem Uzerli'nin Yeni Aşkı Kim?

İlgili Postlar

Meryem Uzerli’nin Yeni Aşkı Kim?

Muhteşem Yüzyıl ile Türk izleyicisinin gönlüne taht kurmayı başaran yetenekli ve güzel oyuncu Meryem Uzerli aşıkmı oldu? Magazin Haberleri‘e bomba gibi düşen dedikodu onaylayan paylaşımlarda bulunan Güzel oyuncu kime aşık oldu? Meryem Uzerlinin yeni aşkının tüm merak edilen detayları Haberimizde…

Meryem Uzerli Bahreyn Şeyhinin Davos’ta Düzenlediği Galaya Katıldı Sultanlar Gibi Karşılandı!

Meryem Uzerli’nin Hollywood’lu Yeni Aşkı Kim?

Başarılı ve güzel oyuncu Meryem Uzerli, en sonunda evliliğe yeşil ışık yakarak özel bir dergiye özel açıklamalarda bulunmuştu. Artık 35 yaşında olduğunu ve hayatında bir kere evlense mutlu olacağını dile getiren güzel oyuncu; “Hayatımda bir kere evlensem mutlu olurum. Bugüne kadar hiç kimseye karşı böyle bir şey hissetmedim. Kendisiyle barışık bir insan karşıma çıkacaktır, diye düşünüyorum. Elbette bunun bir zaman sınırı yok ama o güzel kombinasyonu, evliliği hayatımda yaşamak, tatmak isterim.” sözleri Meryem Uzerli’nin yeni aşka yelken aştığının habercisi nitelikteydiki çok geçmeden gerçekler ortaya çıktı.

Meryem Uzerli kimdir?

Bu güzel sözyleşinin üzerinden çok geçmeden güzel oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz hafta Hollywood’lu yapımcı Mohammed Al Turki ile çekilen romantik foroğraflar yayınladı. Ortak nokta Berlin’de görüşen Meryem Uzerli, Al Turki ile samimi resimlerini sosyal medya hesabından yayınlayıp takipçilerinin nabzını ölçtü.

İşte Meryem Uzerli’nin Aşk Dolu Paylaşımları;

Meryem Uzerli: “Bu Güzel Ruhla Vakit Geçirmek”

Sosyete dünyasında çapkınlığı ile tanınan Can Ateş ile büyük bir aşk yaşayan Meryem Uzerli, bu ilişkiden Lara isimli  bir kız çocuk sahibi olmuştu. Kızı Lara ile Almanya’da oturan yetenekli oyuncu Meryem Uzerli, Uluslararası Berlin Film Festivali’ne katılan Hollywood’lu yapımcı Mohammed Al Turki ile buluştu. 32 yaşındaki SuudiArabistan asıllı 32 yaşındaki ünlü yapımcıyla romaktik zamanlar geçiren oyuncu, bu romantik zamanları kendi Instagram hesabından  “Bu güzel ruhla vakit geçirmek” mesajıyla yayınlayıp hemen altına ‘kalp’ emojisi eklemeyi ihmal etmedi.

Meryem Uzerli, dünyaca ünlü Hollywood ‘lu yapımcıyla 2016’da o dönem aşk yaşadığı Alp Özcan’la gittiği Monaco’da karşı karşıya gelmişti. Ünlü İkilinin bu fotoğrafları Büyük bir aşk doğuyor mesajını vermiş oldu.

“Umarız, Bu Kez İstediğin Gibi Birini Bulmuşsundur”

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, takipçilerinden gelen aşk sorularında ise sessizliğini korudu. Bunun üzerine boş durmayan takipçiler,  “Sanırım ben iyi adam seçemiyorum” sözleriyle kendini ifade eden oyuncuya  “Umarız, bu kez istediğin gibi birini bulmuşsundur” mesajıyla yorumlar yapmayı ihmal etmediler.

Meryem Uzerli’den Yeni İmaj!

Meryem Uzerli

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler