Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli yeni imajı beğenilmedi

İlgili Postlar

Meryem Uzerli yeni imajı beğenilmedi

Yeni projesi için ekran karşısına çıkmaya hazırlana Meryem Uzerli yeni imajı ile çok beğenilmedi. İşte Meryem Uzerli yeni imajı ve sosyal medyadan gelen tepkiler.

Muhteşem Yüzyıl’da rol aldıktan sonra bir anda Türkiye’nin en ünlü oyuncularından birisi haline gelen Meryem Uzerli, dizinin ardından farklı projelerden de teklif almaya devam ediyor. Oyuncu yeni projesi için hazırlıklarını sürdürürken, farklı bir imaja büründü.

Meryem Uzerli’den müjdeli haber!

İşte Meryem Uzerli yeni imajı ile

Hürrem karakteri ile unutulmazlardan birisi olmayı başaran başarılı oyuncunun son projesi ise bir sinema filmi olacak. Sosyal medya hesabından filmi için yeni bir imaj yaptırdığını paylaşan oyuncu, siyaha boyadığı saçları ile bir fotoğraf paylaştı. Almanyalı oyuncu, kendi saç rengi ile beğeni toplasa da film için tercih edilen siyah renk oyuncuya yakıştırılamadı.

Meryem Uzerli kimdir?

Eski hali istendi

Oyuncunun yeni hali hayranları tarafından çok beğenilmezken hayranları “Siyah sana yakışmamış eski haline dön” şeklindeki mesajları ile fotoğrafın altında yorumlar attı.

İmaj değişikliği korkuttu

Muhteşem Yüzyıl sonrasında tükenmişlik sendromu yaşayarak tüm hayranlarını üzen Meryem Uzerli’nin paylaştığı fotoğraf da ilk olarak o dönemleri akla getirdi. Fakat durum kısa süre içerisinde anlaşıldı. Hayranları bir an oyuncunun yeniden problem yaşadığını ve sendroma girdiğini düşünse de sosyal medya hesabından yeni filmin müjdesini veren oyuncu, sevenlerini de rahatlattı.

İşte Meryem Uzerli’nin yeni imajı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler