Ana SayfaDedikoduMeryem Uzerli 'ye olay teklif

İlgili Postlar

Meryem Uzerli ‘ye olay teklif

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Alper Öcal ile birlikte F1 şampiyonası için Monaco ‘da bulunan ünlü yıldız Meryem Uzerli ‘ye katıldığı bir partide film teklifi yapıldı. Hemde teklif Hürrem Sultan ‘ı çok seven Araplardan. Hürrem Sultan karakteri ile sadece ülkemizde değil adeta Orta Doğu ‘da bir yıldız haline gelen Meryem Uzerli son olarak çok başarılı olmayan bir dizi projesine imza atmış ve dizi erken final yaparak ekranlara veda etmişti. Bir süredir ortalarda görülemeyen isim geçtiğimiz hafta sevgilisi Alp Öcal ile birlikte Monaco ‘da ortaya çıktı. Sosyal medya üzerinden paylaştıkları fotoğraflarında formula 1 şampiyonası için orada olduklarını hayranlarıyla paylaşmışlardı.

👫💋 @alpozcan #monacoGrandPrix

meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

İzledikleri yarışların ardından özel bir partiye katılan ikili burada ünlü yapımcı Mohammed Al Turki ile karşılaştılar. Hollywood’da Richard Gere ’in rol aldığı Entrika ’nın da aralarında bulunduğu 12 filmde yapımcı olarak görev alan Suudi Arabistanlı Turki, yeni filminde rol alması için Meryem Uzerli’ye teklif sunduğu söyleniyor.  Hatta Mohammed Al Turki bu buluşmayı sosyal medya hesabı üzerinden tüm takipçileri ile paylaşırken, ” Sultan Meryem ile ” notuyla paylaştığı fotoğraf güzel yıldızın Arap hayranlarını heyecanlandırdı.  

Monte Monte Monte @meryemuzerlimeryem #Monaco مع مريم من حريم السلطان 💥 Mohammed Al Turki (@moalturki) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

GECENİN KRALİÇESİ TUTUNAMADI Güzel oyuncu Meryem Uzerli, Gecenin Kraliçesi isimli dizi ile ekranlara geri dönmüştü. Ancak, dizisi beklenen ilgiyi göremedi ve final kararı alındı. Reyting rakamlarına yenik düşen Gecenin Kraliçesi ’nin bitişinin ardından sosyal medya üzerinden veda notu paylaşan Meryem Uzerli, sevenleri ile vedalaşmıştı. Meryem Uzerli, Gecenin Kraliçesi dizisinin set ekibi ile birlikte çekilmiş fotoğraflarının altına “Hayatımın en güzel zamanlarından biriydi. Acayip süper ekip! Herkese bu zaman için teşekkür ederim ve bizim seyircilerimize de. Çok büyük bir teşekkür! Büyük sevgi.” notunu yazarak sevenlerine veda etmişti. FRANSA ‘DA AŞK TAZELİYORLAR Oyunculuğa Almanya ’da başlayan daha sonra Türkiye’ye dönerek kariyerine burada devam eden Meryem Uzerli, yaklaşık 4 yıl önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol aldığı sıralar Can Ateş’ten hamile kaldıktan sonra ‘tükenmişlik sendromuna girmiş ve her şeyi yarıda bırakarak Berlin ’e geri dönmüştü. Uzun süredir kendisine ait bir yat firması olan Alp Özcan ile aşk yaşadığı dedikoduları ile gündeme gelen güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde de sevgilisiyle Fransa’ya gitti. İş adamı sevgilisinin kızı Lara ile birlikte el ele çekildiği  fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Meryem Uzerli, hem aşkını hem de kızının cici babasını herkese ilan etti.

🎈

meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

 

   

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler