Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli dolgularını çıkarttıracak

İlgili Postlar

Meryem Uzerli dolgularını çıkarttıracak

Yaptırdığı dolgularla bir anda magazinin gündeminde yer alan Meryem Uzerli, yeni halinden memnun değil. Ünlü oyuncu dolgularını çıkarttıracağını söyledi.

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle Türkiye’de bir anda şöhrete kavuşan ve Türkiye’de yaşamını sürdürmeye başlayan Meryem Uzerli, dolgu yaptırmıştı. Dizide oynadığı süre boyunca bir dizi yasak nedeniyle hiçbir şekilde estetik yaptırmayan Meryem Uzerli, dizi sonrasında operasyonları bir bir yaptırmaya başladı.

Meryem Uzerli dolgunun dozunu abarttı!

Göz altı, şakak ve dudaklarına dolgu yaptıran oyuncunun son hali oldukça dikkat çekmişti. Takipçileri tarafından sosyal medya üzerinde eleştirilen ve bu konuda tepki çeken Meryem Uzerli, bu durumdan memnun kalmadı. Doğallıktan çok uzaklaşan oyuncunun yaşanan bu durumdan dolayı rahatsızlık duyduğu da öğrenilirken oyuncu şimdi yeniden eski haline dönmek için operasyon geçirecek.

Yapılacak yeni operasyonlar ile birlikte dolguları aldıracak olan Meryem Uzerli, yeniden eski görünüme kavuşacak.

Meryem Uzerli Uyarı mı aldı?

Meryem Uzerli’nin bu kararı almasında bir yönetmenin eleştirisinin de etkisi olduğu öne sürüldü. 34 yaşındaki oyuncunun bir proje görüşmesinde yönetmen tarafından eleştirildiği ve yönetmenin kendisine “Çok yazık, yüzünü düzelt” dediği konuşuluyor.

Meryem Uzerli kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler