Ana SayfaDizilerMeryem Bu Haftayı Da Boş Geçmedi

İlgili Postlar

Meryem Bu Haftayı Da Boş Geçmedi

Kanal D’de yayınlanan ve Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş gibi isimlerin başrolde olduğu Meryem dizisi, bu haftayı da boş geçmedi. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanmasına rağmen kısa süre içerisinde izleyenlerin sevdiği ve takip etmeye başladığı dizi, geçtiğimiz haftanın ardından bu haftanın da en çok izlenen yapımlarından birisi oldu.

23 Ağustos Çarşamba akşamı için açıklanan reyting raporlarında tüm kategorilerde en çok izlenen yapımın Meryem dizisi olması, dizinin kendini kabul ettirdiğini de gösterdi.  Sonuçlara göre totalde 5,60 reyting ve 18,22 izlenme payı, AB’de 5,46 reyting ve 19,75 izlenme payı ve ABC1’de 5,61 reyting 18,77 izlenme payı alan dizi, elde ettiği bu rakamlar sayesinde listelerin birincisi olmayı başardı.

Çarşambaların Yeni Lideri

Çarşamba akşamları saat 20.00 itibari ile yayınlanmaya başlanan dizi, Çarşamba gecelerinin yeni lideri olmayı başardı.

Dün Gece Neler İzlendi?

Dün itibari ile ekranlara gelen yapımlarda Meryem dizisinin yanı sıra en çok izlenen ilk üç program Müzede Bir Gece ve Meryem Özet oldu. Bu açıdan Meryem özet bölümüyle dahi en çok izlenen yapım olmayı başardı.        Dün akşam itibari ile ilk on içerisine girmeyi başaran diğer yapımlar ise şöyle; Güldür Güldür Show, Çöpçüler Kralı, Fatih Portakal İle Fox Ana Haber, Show Ana Haber,  Dünya Güzellerim, Gece Hattı ve Star Ana Haber. Meryem dizisinin bu başarısı aynı zamanda dizinin kış döneminde de yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda büyük bir merak uyandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler