Ana SayfaDedikoduMerve Taşkın'ın Bekaret İtirafı Şok Yarattı!

İlgili Postlar

Merve Taşkın’ın Bekaret İtirafı Şok Yarattı!

Son zamanlarda ünlenen Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın’dan bekaret itirafı geldi. Daha öncede Beşiktaşlı Ünlü futbolcu Loris Karius’la buluştuğunu açıklayarak daha ün sahibi olan Merve Taşkın’ın son paylaşımı magazin haberlei ‘nde olay oldu, detaylar Haberimizde..

Merve Taşkın’ın Bekaret İtirafı!

Beşiktaş’ın Liverpool takımından transfer ettiği file bekçisi Loris Karius ile Instagram üzerinden tanışıp, buluştuğunu iddia ederek bir anda gündeme oturan Merve Taşkın, kendisiyle ilgili bomba açıklamalarda bulundu.

“Artık Bakire Değilim”

Son zamanların Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın bu defa ilginç bir paylaşım yaptı. Merve Taşkın, ‘Artık bakire değilim, merakımdan yaptım’ itirafıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Instagram hesabından yayınladığı seksi pozlarıyla gündem olmayı başaran Merve Taşkın daha önce bakire ve aseksüel olduğunu anlatan paylaşım daha yapmıştı.

merve taşkının ile ilgili görsel sonucu

Instagram hesabı üzerinden bakirelik itirafını takipçileriyle paylaşan Merve Taşkın, ‘Artık bakire değilim. Merakımdan yaptım. Kiminle olduğunu da söyleyemem. Bu konuyla alakalı daha fazla soru sormazsanız sevinirim’ ifadeleriyle birde not yazdı.

merv2

 

Daha Öncede Aseksüel Olduğunu Açıklamıştı..

Interden yaptığı her paylaşımı olay olan henüz 20 yaşındaki Merve Taşkın,  geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabı üzerinden sevenlerinin sorularını yanıtlamıştı. Bir takipçisi tarafından Merve Taşkın’a, ‘Cinsel tarcihlerin ne?’ diye soruldu. Bu soru karşısında Taşkın, ‘Sanırım ben aseksüelim ve hala bakireyim.’ cevabını verdi. Cinsel tercihi hakkında açıklama yapmaktan çekinmeyen Merve Taşkın, şaşkınlık yaratmıştı.

Loris Karius ile Her Şey Attığım Bir Tweetle Başladı..

Güzel fenomen Merve Taşkın, geçen haftalarda katıldığı YouTube sayfasında Loris Karius’la görüştüğünü itiraf ederek “Her şey attığım bir tweetle başladı, daha sonra 1-2 saat içinde sosyal medya üzerinden konuşmaya başladık. İlk önce güvenemedi galiba ve daha güvenilir yer olan Snapchat’ten konuşmak istedi. Çok zaman kaybetmeden numarasını verdi ve whatsapp üzerinden konuşmaya başladık. İlerleyen günlerde de buluştuk.” ifadeleriyle anlatmıştı.

Loris Karius ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler