Ana SayfaKimdirMerve Altınkaya Kimdir?

İlgili Postlar

Merve Altınkaya Kimdir?

“Aldatılmak” dizisinin oyuncularından Merve Altınkaya kimdir? Merve Altınkaya kaç yaşında? Merve Altınkaya aslen nereli? Merve Altınkaya hangi burç? Merve Altınkaya dizileri neler? Merve Altınkaya filmleri neler? Merve Altınkaya hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Merve Altınkaya Kaç Yaşında? Merve Altınkaya Aslen Nereli? Merve Altınkaya Hangi Burç?

Merve Altınkaya 21 Ekim 1985 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Merve Altınkaya, Terazi burcudur.

Merve Altınkaya Kimdir?

Ünlü oyuncu lise senelerinden itibaren oyunculuğu kafasına takmış ve eğitiminide bu yönde almak istemesi sebebiyle Konservatuar sınavlarına girmiştir. Sınavlarda başarılı olamayan oyuncu bunun ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezine yazılmış ve burada oyunculuk dersleri almıştır. Boyu 1.67 cm olan oyuncu 53 kilodadır.

2004 tarihinde ilk kez dizide rol alan oyuncu, Avrupa Yakası dizisinde rol almıştır. Bu diziyle beraber başlamış olduğu kariyerinde güzel bir şekilde ilerlemiş ve bazı projelerde yer almıştır.2007 senesinde Senden Başka adındaki filmde rol alan oyuncu çıkışını ise 2008 senesinde rol almış olduğu Baba Ocağı dizisinde gerçekleştirmiştir. Bu dizide çok sevilen oyuncu kısa sürede ünlü bir oyuncu olmuştur.

En son ise 2015 tarihinde Poyraz Karayel isimli dizide görmüş olduğumuz ünlü isim Merve Altınkaya o zamandan beri herhangi bir dizide oynamamıştır. Taç reklamı ile 3 sene sonrası tekrar ekranlarda gördüğümüz oyuncu “Aldatılmak” dizisiyle ekranlara geri dönmüştür.

Merve Altınkaya Dizileri ve Filmleri

2004 – Avrupa Yakası
2007 – Senden Başka (Film)
2008 – Baba Ocağı
2009 – Nefes
2009 – Papatyam
2010 – Bıtmeyen Şarkı
2010 – Cümbür Cemaat Aıle
2012 – Sultan
2013 – Vay Basıma Gelenler (Film)
2015 – Poyraz Karayel
2015 – Değiştir Bakalım (Film)
2018 – Tufa

2022 – Aldatılmak

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler