Ana SayfaKimdirMert Doğan Kimdir?

İlgili Postlar

Mert Doğan Kimdir?

“Babil” dizisinin oyuncusu Mert Doğan kimdir? Mert Doğan kaç yaşında? Mert Doğan dizileri neler? Mert Doğan filmleri neler? Mert Doğan aslen nereli? Mert Doğan hangi burç? Mert Doğan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizi için bu yazımızda yazdık?

Mert Doğan Kaç Yaşında? Mert Doğan Aslen Nereli? Mert Doğan Hangi Burç?

Mert Doğan, 13 Ağustos 1993 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. Aslen Adanalı olan genç oyuncu Mert Doğan Aslan burcudur.

Mert Doğan Kimdir?

Mert Doğan eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Lise yıllarında tiyatroyla ilgilenmeye başlayan Mert Doğan, liseden mevzun olduktan sonra “9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü”nü kazanmıştır. mevzun olduktan sonra “Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İleri Oyunculuk Yüksek Lisans Programı”na kaydolan Mert Doğan, İstanbul’da yüksek lisans yaparken tiyatro oyunlarında sahne almıştır.

Oyunculuk kariyerine ilk olarak “Arka Sokaklar” dizisiyle başlayan Mert Doğan ardından 2016 senesinde başrollerini Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in paylaştığı “Vatanım Sensin” dizisiyle ekranlara gelmiştir. 2017 senesinde TRT1 ekranlarında yayınlanan”Mehmetçik Kut’ül Amare” dizisinde yer alan Mert Doğan aynı sene yine TRT1 ekranlarında yayınlanan “Payitaht Abdülhamid” dizisinde yer almıştır. 2018 senesinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk gibi başarılı isimlerin yer aldığı “Çarpışma” dizisiyle izleyici karşısına geçen Mert Ufuk ilerleyen günlerde Star TV’de yayın hayatına başlayacak olan “Babil” dizisiyle izleyicisiyle buluşacaktır.

Mert Ufuk Dizileri

  • 2019 – Babil
  • 2018 – Çarpışma
  • 2017 – Payitaht Abdülhamit
  • 2017 – Mehmetçik Kut’ül Amare
  • 2016 – Vatanım Sensin
  • 2015 – Arka Sokaklar
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler