Ana SayfaKimdirMerih Öztürk Kimdir?

İlgili Postlar

Merih Öztürk Kimdir?

Merih Öztürk Kimdir? Merih Öztürk Kaç Yaşında? Merih Öztürk Aslen Nereli? Merih Öztürk Hangi Burç? Merih Öztürk hakkında merak edilenler ve bilinmesi gerekenler detaylarıyla haberimizde…

Merih Öztürk Kaç Yaşında? Merih Öztürk Aslen Nereli? Merih Öztürk Hangi Burç?

28 Aralık 1999 tarihinde dünyaya gelmiştir. Merih Öztürk oğlak burcudur. Aslen nereli olduğu bilgisine ulaştığımızda sizlerle de paylaşacağız.

Bugün Doğan Ünlüler

Merih Öztürk Kimdir?

Küçük yaşlarda oyunculukla ilgilenmiş, çeşitli projelerde rol almış ve TV programlarına katılıp çocuk oyunculuk yapmıştır. Oyunculuk ve tiyatro eğitimini, Human Atölyede Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi, Audition Eğitimi, Diksiyon Eğitimi alarak tamamlamıştır. 16 yaşında iken 2016 yılında ilk defa Best Model yarışmasına katılmış finale kadar yükselmiş fakat ödül alamamıştır. Bir sonraki yıl 2017’de ise Best Model’e yeniden katılmaya karar vermiş ve yine finalist olmuştur. Ve bu kez Best Promising (Gelecek Vaad Eden) finalist ödülünü almıştır. Son olarak geçtiğimiz yıl 2018’de 18 yaşında bir kez daha katılarak Türkiye 3.’lüğünü göğüslemeyi başarmıştır. 3 yıl süren  tecrübe ve güzel anılarla dolu yarışma maratonunun ardından modellik mesleğine yatırım yapmıştır. Şu an ise aktif olarak modellik yapmakta ve bunun yanı sıra Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisinde üniversite eğitimine devam etmekte, oyunculuk için gelen teklifleri ise değerlendirmektedir.

Üç yıllık tecrübenin ardından 2019 32. Best Model Of Turkey’de ise juri koltuğunda yer almaktadır.

www.merihozturk.com

Reklam Filmleri

Danette Reklamı

Algida Reklamı

Transist İstanbul Toplu Ulaşım Hikayesi

TRT Çocuk Reklamı

TV Dizileri

Şevkat Tepe

Kendimize Doğru

İki Aile

Mirasyedi

Sinema Filmleri

Son Osmanlı Yandım Ali

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler