Ana SayfaÜnlülerMeriç Demir: Müzik Kuluçka Dönemine Girdi

İlgili Postlar

Meriç Demir: Müzik Kuluçka Dönemine Girdi

Müzik insanı Meriç Demir, şimdiye kadar sahip olduğu şöhreti yaptığı çalışmalar ile elde etti. Meriç Demir: Müzik Kuluçka Dönemine Girdi açıklamasını yaptı.

Karantina döneminde 15 günlük erzağını aldığını ve hiç dışarı çıkmadan çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Meriç Demir, müziğe dünyasına dair açıklamalarda bulundu.

Meriç Demir Kimdir?

Meriç Demir: Müzik Kuluçka Dönemine Girdi

Başarılı müzik insanı Meriç Demir, şimdiye kadar elde ettiği başarı ve şöhreti, beğeni toplayan eserleri ve aranjör olarak imza attığı çalışmalarla elde etti. Son zamanlarda popülerliğini daha da artıran Demir, karantina sürecini evinde değil ofisinde geçirmeye başladı. 15 günlük erzağını aldığını ve hiç dışarı çıkmadan çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Meriç Demir çalışmalarını aksatmayarak sürdürmeye devam ediyor.

Dışarı çıkmadan günlerce şarkı yapan Meriç Demir şu açıklamada bulundu:

Müzik ve sanatın değişik kollarıyla uğraşanlar için bir kuluçka dönemi olarak gördüğüm süre içinde işime ağırlık verdim inanıyorum ki kısa bir süre sonra bu virüs belasından kurtulacağız müzik ve sinema sektöründe bir patlama yaşanacak, hazırlığını yapanlar arayı açacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler