Ana SayfaYaşamModaMercedes-Benz Fashion Week İstanbul başladı

İlgili Postlar

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul başladı

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul başladı. Bu yıl dijital platformlardan gerçekleşen etkinlik 16 Ekim’e kadar devam edecek. Modayla yakından ilgilenenlerin yakından takip ettiği etkinlik her sene olduğu gibi bu yılda misafirlerine keyifli anlar yatacak. İşte Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul hakkında merak edilen tüm detaylar;

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul

Koronavirüs nedeniyle pek çok etkinliğin dijital platformlara taşındığı bu günlerde Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da bu etkinliklerden biri oldu. Bu yıl Vogue Runway ve Business of Fashion ile işbirliklerine imza atılan etkinliğin satınalma ayağında ise JOOR ile özel bir ortaklık gerçekleştirildi. 16 Ekim’e kadar sürecek etkinlik her gün yeni bir konseptle kapılarını dijital platformlardan misafirlerine açacak. Birbirinden değerli katılımcıların yer alacağı etkinlikte misafirleri sürprizler bekliyor.

Mercedes-Benz Fashion Week Beklenen İlgi

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Ne Zaman Başladı?

Mercedez-Benz Fashion Week İstanbul’un (MBFWI) 15’inci sezonu Türkiye Tanıtım Grubu (TTG) desteğiyle dijital platformlarda moda severlerle buluşmaya başladı. 12 Ekim 2020 tarihi itibarıyla başlayan etkinlikte 30 defilenin yanı sıra Ece Sükan, Özlem Süer,Rachel Araz Kiresepi, Ceylan Atınç, Aslı Barış ve Asena Sarıbatur’un üstlendikleri canlı yayınlar ve Olivia Palermo, Leonie Hanne, Veronica Ferraro, Tamara Kalinic ve Amy Julliette Lefévre gibi önemli isimlerle sohbetler gerçekleştirilecek.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Başladı

Canlı yayınlarında Nil Karaibrahimgil, Begüm Kütük, Leyla Alaton, Derin Mermerci ve Bora Aksu gibi isimleri ağırlayacak Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da koleksiyonların lookbook’larını fotoğraflayan moda fotoğrafçıları Emre Doğru, Emre Güven ve Erdi Doğan; MBFWI’nin 15’nci sezon belgeseline imza atan Murathan Özbek ve MBFWI Tanıtım Filmi’nin yönetmenliğini üstlenen Koray Birand da Behind The Scenes adlı konuşma serisinin konukları arasında yer alacaklar. Sizde bu heyecana ortak olmak için geç kalmış sayılmazsınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler