Ana SayfaDizilerMerakla beklenen Çukur'da bugün akşam neler yaşanacak?

İlgili Postlar

Merakla beklenen Çukur’da bugün akşam neler yaşanacak?

Show TV ekranlarının beğenilerek izlenilen dizisi Çukur 2. Sezon 7. Bölüm fragmanıda yayınlanmıştı. Show TV ekranlarında bugün akşam nefesler tutulacak; Çukur dizisi yeni bölümünde merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Çukur 2. Sezon 7. Bölümde neler yaşanacak?

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Çukur pazartesi yüksek izlenmesini kadrosuna transferlerle artırıyor ve durmuyor. Bu hafta en çok Çukur 2. Sezon 7. bölüm fragmanı bekleniyor. Çukur’da daha ölmedik diyen Cumali Koçavalı sözünü tutuyor. Çukur 2. sezon 7. bölümde Çeto Cumali’nin elinde mi olacak yoksa baltaya ulaşacak mı merak ediliyor. Cumali Koçavalı ailesinin intikamını alıyor. Çukur’u en çok seven isim olarak ne Vartolu, Ne Yamaç ne Cumali seçildi. Metin ve Kemal Çukur’u en çok seven isimler seçildi. Özellikle gençler arasında çok sevilen ikiliden biri Çukur 2. sezon 7. bölümde veda edebilir. Çukur’da taşlar yerine oturuyor intikamlar alınıyor.

Celasun ve Meka sahnesi artık sıktı!


Çukur 2. sezon 7. bölüm fragmanında tekrar dejavu yaşandı. celasun ve Meke kavgası artık seyirciyi isyan ettirdi. En azından Çukur 2. sezon 7. bölüm fragmanında Meke ve Celasun’a Karakuzular ne yaparsa yapsın ama artık kavga etmesin yorumu geldi. Ayrıca dizinin Kemal’i Uğur Yıldıray bu dövüş sahneleri çekiyor. Geçen seneki Yamaç Emrah kavgasına da çok benzetilerek izleyici üzdüler. Söz’de Medet, Yamaç ve Vartolu’yu Akın Koçavalı mı kurtacak bekleyip göreceğiz.

Yayın saati

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacağını konu alan dizi “Çukur” bugün akşam saat 20.00’da sevenleriyle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler