Ana SayfaÜnlülerMemo-Can İkizler Yakında Kanal D Ekranında!

İlgili Postlar

Memo-Can İkizler Yakında Kanal D Ekranında!

Kanal D’den yeni sezona iddialı bir dizi geliyor. Kanal D’de yakında yeni bir aile komedi dizisi başlayacak. Memo – Can İkizler yakında Kanal D’de!

Türkiye tarafından sevilen küçük yıldız Emir Berke Zincidi, Memo-Can İkizler ile yeniden izleyici karşısına çıkacak…

Yapımını Erler Film, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği dizinin başrollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi, Burak Hakkı, Tuğba Çınar ve Atilla Saral paylaşıyor. Erol Özlevi’nin yönetmen koltuğunda oturduğu Memo-Can İkizler’in senaryosu ise Ahmet Yurdakul’a ait dizi çok yakında Kanal D ekranında yerini alacak. Kanal D’nin sevimli küçük yıldızı Emir Berke Zincidi yeniden ekranda! Küçük Ağa dizileri ile tüm Türkiye tarafından sevilen küçük yıldız Emir Berke Zincidi, Memo-Can İkizler ile yeniden izleyici karşısına çıkacak. Emir Berke Zincidi bir yandan kısıtlı imkanlar içerisinde yaşayan Memo’yu canlandırırken bir yandan da iyi bir eğitimle yetişen Can’a hayat verecek. Birbirinden eğlenceli bir aile dizisi sizleri bekliyor. Memo-Can İkizler dizisini Sakın Kaçırmayın!

Memo-Can İkizler dizi konusu…

Başrollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi, Burak Hakkı, Tuğba Çınar ve Atilla Saral’ın paylaştığı Memo-Can İkizler dizisinde, Memo çok sevdiği ailesi olan annesi, ninesi ve dayısı Çilingir Osman’la yaşamaktadır. Memo’nun fakir bir hayatı vardır. Ailenin maddi olanakları kısıtlı olmasına rağmen, birbirlerine büyük bir sevgiyle bağlanmışlardır. Küçük yaşına aldırmadan sokaklarda kağıt toplar, hurda toplar, mendil satar. Diğer tarafta zengin bir aileye sahip olan Can ise büyük bir malikanede yaşamaktadır. Can, babası ve dedesiyle mutludur mutlu olmasına ama büyük bir yalnızlık içindedir. Bu duygusal, komik ve sıcak hikayede zamanla sırlar ortaya çıkmaya devam edecektir. Sevgi dolu hikayesiyle muhteşem bir aile dizisi Memo – Can İkizler yakında Kanal D’de!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler