Ana SayfaKültür ve SanatMeltem Yılmazkaya Tiyatroda Güldürmeye Devam Ediyor

İlgili Postlar

Meltem Yılmazkaya Tiyatroda Güldürmeye Devam Ediyor

Özellikle Güldür Güldür Show adlı komedi programında yer alarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Meltem Yılmazkaya aynı zamanda tiyatroda etkin bir şekilde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde müzikli bir oyunda sesiyle de ne kadar iddialı olduğunu gösteren Meltem Yılmazkaya, Sevmekten Öldü Desinler adlı eser ile sahne aldı.

Komedide Meltem Yılmazkaya Ön Planda

Çok yönlü kişiliği olan ve farklı karakterlere bürünerek bu konuda oldukça başarılı performanslara imza atan Meltem Yılmazkaya, sergilediği performans ile yine oldukça ilgi çekti. Bugüne kadar farklı televizyon ve sinema projelerinde yer alan fakat tiyatroyu hiçbir zaman bırakmayan oyuncu, çok farklı dönemlerde özel projeler ile izleyenleri ile bir araya geliyor.

Son olarak Sevmekten Öldü Desinler ile sevenlerinin karşısına çıkan usta oyuncu, aynı zamanda komedi ağırlıklı oyundan, oyunu izleyenlere kahkaha dolu saatler yaşattı. Komedi türündeki oyunun özellikle günümüze uyarlanması, sosyal olaylara da bir farklı bakış getiriyor. Sosyal olayları komedi ve eleştirel dil ile anlatan Sevmekten Öldü Desinler bu özel hikayesiyle de oldukça dikkat çekiyor. Üstelik oyun sırasında özellikle eski yılların unutulmayan arabesk şarkıları oyun içerisine dahil edilerek aynı zamanda oyuna farklı bir tat katılıyor.

Oyunun Künyesinde Kimler Var?

Meltem Yılmazkaya’nın yanı sıra tiyatronun diğer oyuncuları Hamdi Alp, İbrahim Halaçoğlu, Onur Berk Arslanoğlu ve Pınar Yıldırım.

Oyunun künyesi ise şöyle;

Yazan: Murat Mahmut Yazıcıoğlu

Yöneten: Berfin Zenderkioğlu

Dramaturg: Nesrin Karadağ

Müzik: Burçak Çöllü

Kostüm Tasarım: Çağla Yıldırım

Dekor Tasarım: Berfin Zenderlioğlu

Işık Tasarım: Alev Topal

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler