Ana SayfaDedikoduMeltem Cumbul Fena Çıkıştı!

İlgili Postlar

Meltem Cumbul Fena Çıkıştı!

Meltem Cumbul, Semih Kaplanoğlu’nun Elini Neden Sıkmadığını Açıkladı

Uluslararası Adana Film Festivali’nde en iyi yönetmen ödülünü kazanan Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmayan Meltem Cumbul, “Yüreğime ve sevgiye düşman olanla, gözlerim ve ellerim dost olamaz” dedi.

Meltem Cumbul’dan Beklenmedik Hareket

Çok sayıda sinemacının,oyuncunun ve yönetmenin orada olduğu Uluslararası Adana Film Festiva’linde Meltem Cumbul yaptığı hareketle geceye damga vurdu. Ödül gecesinde sunuculuk yapan Meltem Cumbul, en iyi yönetmen ödülünü kazanan Semih Kaplanoğlu’nun elini sıkmadı. Salonda bulunan herkes ne olduğunu anlamadı.Bozuntuya vermeyen Selim Kaplanoğlu twitter hesabından Meltem Cumbul’a gönderme yaptı. Başarılı oyuncu, gündeme bomba gibi düşen olayla alakalı bir açıklama yaparak Kaplanoğlu’nun elini neden sıkmadığını anlattı.

 

Meltem Cumbul Fena Çıkıştı!

Meltem Cumbul’da Açıklama Yaptı

Meltem Cumbul ise yönetmenin neden elini sıkmadığını Twitter hesabından bu sözlerle anlattı: “Eşitler arası bir selamlaşma ve yakınlaşma ritüeli olan el sakışmayı; kendinden olmayanları ötekileştirenle, fakiri zengine böldürenle, güçlüleri tutup zayıfları hor görenle yapmayı reddediyorum. Yüreğime ve sevgiye düşman olanla, gözlerim ve ellerim dost olamaz.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler