Ana SayfaÜnlülerMelis Tüzüngüç'ün şoke eden hayat hikayesi...

İlgili Postlar

Melis Tüzüngüç’ün şoke eden hayat hikayesi…

Kanatsız Kuşlar dizisinin Zeynep’i Melis Tüzüngüç’ün çok dramatik bir hayat hikayesi olduğunu biliyor muydunuz? İşte Tüzüngüç’ün okuyanları duygulandıran hayat hikayesi…

Melis Tüzüngüç’ün dramatik hayat hikayesi

Melis Tüzüngüç’ün annesi ve babası o çok küçükken ayrılmış. Tüzüngüç, babaannesi ve dedesi ile birlikte büyümüş. Annesi ile hiç görüşmeyen ünlü oyuncu, babası ile irtibatını devam ettirdiğini ifade etti. Melis Tüzüngüç, “Aslında babaanne ve dedeciyim. Çünkü annem ve babam ben çok küçükken ayrılmışlar; annemle hiçbir şekilde görüşmüyorum ama babamla iletişimim devam ediyor. Babamın yeni bir hayatı var; çocuğu var ve bir tane daha yolda geliyor. Babamla aramızı bozmadık ama anne yok.” diye konuştu.

Babaannesini annesi sanıyormuş

Ünlü oyuncu, kendisini büyüten babaannesini sekiz yaşına kadar annesi olarak bilmiş. Bu gerçeği öğrendiği zaman, tahmin edildiği gibi bir depresyona girmemiş.

Kendi filmini yazmak istiyor

Melis Tüzüngüç, geleceği dönük hayallerinden söz ederken ”Bu işten sonra çok tatlı ve tadında bir komedi daha yapmak istiyorum. Kendi filmimi yazmak için çalışmalara başladım. Kendi filmimi yazıp orada kendi karakterimi oynamak istiyorum. İnşallah bunu başardığım günü görebilirim.” dedi.

Melis Tüzüngüç nasıl oyuncu oldu?

Oyuncu olmaya nasıl karar verdiğini anlatan Melis Tüzüngüç, “Bir gün okuldan eve döndüğümde lise kıyafetlerimi çöpe attım. Babaannem, ‘Ne yapıyorsun?’ dedi. ‘Liseyi açıktan bitireceğim ve işe devam edeceğim’ dedim. Çünkü o zamanlar ilk işim Yıldız Masalı’nda Gökhan Özen ile başrol oynuyordum. Zırnık eğitimim olmadan bu işi aldım; çünkü yeteneğin tamamen içte gelen bir şey olduğuna inanan biriyim.” diye konuştu.

Şu sıralar ATV ekranlarında yayınlanan Kanatsız Kuşlar isimli dizide rol alan güzel oyuncu Melis Tüzüngüç, lise yıllarında sahneler ile tanıştı. Kanatsız Kuşlar, yer aldığı beşinci proje.

Melis Tüzüngüç kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler