Ana SayfaKimdirMelis Babadağ Kimdir?

İlgili Postlar

Melis Babadağ Kimdir?

Bir çok dizi ve Film projesinde yer alan ekranların sevilen yüzlerinde Melis Babadağ Kimdir? Ünlü oyuncu hakkında merak edilen her şey Melis Babadağ Kimdir? haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Melis Babadağ Aslen Nereli? Melis Babadağ Şuan Kaç Yaşında? Melis Babadağ Hangi Burç?

Aslen Adanalı olan güzel oyuncu Melis Babadağ şuan 34 yaşındadır. Burcu ise Oğlaktır.

Melis Babadağ Kimdir?

17 Ocak 1984’de Adana’da dünyaya gelen oyuncu Melis Babadağ Aslen Adanalıdır. Lise eğitimini Adana’da tamamladıktan sonra İstanbul’a geçen ünlü oyuncu, Marmara Üniversitesi İç Mimarlık bölümünden mezun oldu. İlk olarak reklamlarda yer almaya başlayan genç oyuncu, Sonrasında ise Ayla Algan’dan oyunculuk üzerine eğitim almaya başladı. Eğitimleri sonrasında profesyonel anlamda ekran karşısına ilk kez Aile Saadeti isimli dizide hayat verdiği Didar karakteri ile geçti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Geniş Aile  dizisinde Şevval karakteri ile rol aldı. Dizi, aynı mahallede çocukluklarından bu yana yaşayan Cevahir ve Bilal isimli iki adamın arasında geçen mücadeleyi konu alıyordu. Cevahir ve Bilal özellikle  Şukufe yüzünden birbirlerine asla tahammül edemeyen iki insana dönüşüyorlardı. Dizinin başrollerini ise Ufuk Özkan, Fırat Tanış ve Rasim Öztekin paylaşıyordu. Dizinin ardından  İncir Reçeli  adlı kısa filmde Duygu karakterine hayat verdi Film, sıradışı bir şekilde tanışan Metin ve Duygu’nun yaşadıkları olayları anlatıyordu. Filmin başrollerini ise Melis Babadağ, Aytaç Ağırlar ve Timur Ölkebaş paylaşıyordu

Ufuk Özkan Kimdir?

melis babadağ kimdir ile ilgili görsel sonucu

Bir sonraki projesi ise  Beni Unutma isimli film oldu. Filmde Sevda karakterine hayat vermişti. Film, hayatları kötüye giden iki insanın karşılaşmasını ve sonrasında yaşanan olayları konu alıyordu. Filmin başrollerini ise Mert Fırat, Kenan Ece, Açelya Yılhan ve Tuba Ünsal paylaştı. Ardından Show Tvnin yayınlandığı dönemin sevilen gençlik dizilerinden olan Pis Yedili’de rol aldı. Dizi, okullarında çıkan yangının sonunda özel bir okula nakledilen 7 sıkı arkadaşın yeni okullarında yaşadıkları sıkıntıları uyumsuzluklar anlatıyordu. Dizinin başrollerini Kadir Doğulu, Hazal Şenel, Halil Babür, Ahmet Yıldırım, Eda Ece ve Asuman Dabak paylaştı.

2014’ yılında Yeşil Deniz isimli dizide Zümrüt karakteri ile ekranlardaki yerini aldı Dizi, Ege’nin ufak bir köyünde yaşanan komik olayları konu ediniyordu.  Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Burak Alkaş, Emin Gürsoy, Jale Aylanç ve Ali Barkın Dizinin Başrollerini paylaşıyordu.

Melis Babadağ’ın Filmleri ve Dizileri :

  • 2014 – Yeşil Deniz (Zümrüt) (TV Dizisi)
  • 2014 – Mihrap Yerinde (Pelin (Mihrap’ın Kızı)) (TV Dizisi)
  • 2013 – Beni Böyle Sev (TV Dizisi)
  • 2011 – 2013 – Pis Yedili (Elçin) (TV Dizisi)
  • 2011 – Beni Unutma (Sevda)(Sinema Filmi)
  • 2009 – İncir Reçeli (Duygu)(Kısa Film)
  • 2010 – Geniş Aile (Şevval) (TV Dizisi)
  • 2009 – Cam Kırıkları (Emine) (TV Dizisi)
  • 2009 – Aile Saadeti (Didar) (TV Dizisi)

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler