Ana SayfaKimdirMelek Tanker Kimdir?

İlgili Postlar

Melek Tanker Kimdir?

Türk oyuncu olan Melek Tanker Kimdir? Melek Tanker kaç yaşında ? Melek Tanker aldığı roller nelerdir? Melek Tanker aslen nereli? Melek Tanker hangi burç? Melek Tanker hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

27 Ekim Doğumlu Ünlüler

Melek Tanker Kaç Yaşında? Melek Tanker Aslen Nereli? Melek Tanker Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Melek Tanker, 27 ekim 1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan başarılı oyuncu Terazi burcudur.

Akrep Burcu Ünlüler

Melek Tanker Kimdir?

Başarılı oyuncu Melek Tanker, 27 ekim 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yaşantısını İstanbul, Kadıköy’de sürdüren güzel oyuncu, Maltepe Anadolu Lisesi ve Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro bölümü mezunudur. oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir. Yoga ve drama oyuncusu olan Melek Tanker, 2016 yılında Sihirli Keman isimli tiyatro oyununda sahne almıştır. Benim Tatlı Yalanım dizisinde rol almakta, geçmişte ise Bir Aile Hikayesi ve İstanbullu Gelin isimli dizilerde rol almıştır. Ayrıca Dünya 2222, Kapı ve Weekday gibi projelerde yer almıştır. Beşiktaş Kültür Merkezi, Dilek Türker Tiyatro ayna, Kast – Kadıköy Sanat Tiyatrosu, Karmadrama, BHG Art’ta eğitimci olarak çalışmalarda bulunmuştur. Günümüzde ise İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncusu olarak tiyatro çalışmalarını sürdürmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler