Ana SayfaKimdirMelek Şahin kimdir?

İlgili Postlar

Melek Şahin kimdir?

Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın’ın Emine’si Melek Şahin kimdir? Özellikle Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Emine karakteri ile sevilen ünlü oyuncu nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Melek Şahin’in hayatına dair bilinen tüm detaylar haberimizde…

Melek Şahin, 11 Şubat 1971 tarihinde dünyaya geldi. Aslen, Muğla Bodrum’ludur. Ancak, uzun yıllardır İstanbul’da yaşamaktadır. Şahin, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun oldu.

Şimdilerde ünlü bir oyuncu olan Melek Şahin, oyunculuğa ilk adımını 1999 yılında rol aldığı Ayrılsak da Beraberiz isimli dizi ile atmıştır. Bunun yanı sıra, İçimdeki İnsan, Madımak: Carina’nın Günlüğü, Piyasadan Büyük Alacağımız Var ve Kötüler Konağı isimli sinema filmlerinde ve Çocuklar Ne Olacak, Gönül, Sevgili Düşmanım, Büyük Buluşma, Eşref Saati, Gönül, Ateş ve Barut gibi televizyon dizilerinde de rol aldı.

Melek Şahin, şimdilerde Çocuklar Duymasın isimli sevilen dizide rol alıyor. Bu dizide, çaycı Hüseyin karakterinin eşi Emine’ye hayat veriyor.

Ünlü oyuncu, 1996 yılında kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Necmi Yapıcı ile hayatını birleştirdi. Ancak, her ikisi de evliliklerinde mutlu olamadılar ve  2001 yılında boşanarak yollarını ayırdılar. Ünlü oyuncuları Necmi Yapıcı ve Melek Şahin’in bu evliliklerinden bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Melek Şahin, uzun yıllardır çaycı Hüseyin’in karısı olarak rol aldığı Emine karakterine hayat vermeye devam etmektedir. Ünlü oyuncu, rolü ile adeta bütünleşti.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler