Ana SayfaÜnlülerMehmet Ünal Dizide Tüm Dikkatleri Üstüne Çekti

İlgili Postlar

Mehmet Ünal Dizide Tüm Dikkatleri Üstüne Çekti

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu’nun oyuncu kadrosuna son dönemin aranan oyuncularından Mehmet Ünal dahil oldu. Başarılı oyuncu Mehmet Ünal, dizide Prens Liparit’in savaşçı oğullarından “İvan” rolünü canlandırmaya başladı. Mehmet Ünsal dizide tüm dikkatleri üstüne çekti. İşte detaylar;

Dizi İçin Profeyonel Savaş Eğitimi Aldı

36 yaşında olan ve son olarak “Payitaht Abdülhamit” adlı dizide rol alan Mehmet Ünal yetenekleri ve aldığı eğitimlerle dizilerin aranan oyuncularından. Oyunculuk eğitimini MSM Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde tamamlayan Ünal; binicilik, atçılık, okçuluk, kılıç ve ateşli silahlar hakkında profesyonel olarak eğitim aldı. “Diriliş Ertuğrul”, “Muhteşem Yüzyıl Kösem”, “Kurtlar Vadisi” ve “Osmanlı Kıyam” dizileriyle geniş hayran kitlesine ulaşan Ünal, ayrıca birçok sinema filmi ve reklam filminde rol aldı.

Mehmet Ünal Dizide Tüm Dikkatleri Üstüne Çekti

Başarılı oyuncu Mehmet Ünal, dizide Prens Liparit’in savaşçı oğullarından “İvan” rolüyle ekranlara geri döndü. Babasının kafatasını yanında taşıyıp onunla konuşan “İvan” karakteri, renkli kişiliğiyle izleyici tarafından büyük ilgi görerek gündem oldu.

Babasının intikamını almak üzere “İvan” rolüyle sevilen dizinin 19. bölümünde yerini alan Mehmet Ünal, tarihi dizilerin aranan yüzlerinden biri. İzleyenleri adeta ekrana kilitleyen Ünal, İvan karakteriyle oynadığı rolün hakkını vererek izleyicilerden tam not aldı.

Mehmet Ünal Kimdir?

Sevenlerini Heyecanlandırdı

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Mehmet Ünal’ın Alparslan: Büyük Selçuklu ile ekranalara dönüşü sevenlerini de heyecanlandırdı. Ünlü oyuncunun sevenleri diziden kare

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler