Ana SayfaYaşamMehmet Sercan Öğe 1 Milyon Takipçiye Kurban Kesti

İlgili Postlar

Mehmet Sercan Öğe 1 Milyon Takipçiye Kurban Kesti

Sosyal medya kullanımı arttıkça takipçi sayısı önemli hale gelirken popüler sosyal medya kullanıcısı olan Mehmet Sercan Öğe, 1 milyon takipçiye özel olarak kurban keseceğine söz vererek ilginç bir iddiaya girişti. Kısa süre içerisinde Mehmet Sercan Öğe tarafından yapılan bu açıklama dikkat çekerken 1 milyon takipçiye ulaşması adına başlatılan yeni süreçte kısa sürede takipçi sayısı artmaya başladı.

“1 milyon takipçiye ulaşırsam kurban keseceğim” diyerek söz veren ve iddialı bir açıklama yapan Mehmet Sercan Öğe, Twitter’da geçtiğimiz günlerde 1 milyonuncu takipçisine ulaştı. Bu durumun ardından ise gözler fenomen isme ulaştı.

Sözünü Tuttu

Sosyal medya üzerinden pek çok isme danışmanlık yapan Mehmet Sercan Öğe 1 milyon takipçiye ulaşmasının ardından sözünü tuttu. Bu anların fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan sosyal medya kullanıcısı, aynı zamanda bu alandaki hedeflerini ve planlarını da anlattı. Twitter gibi sosyal medya ağlarına yönelik sunduğu hizmetleri Türkiye geneline yaymak istediğini söyleyen Öğe, yurt genelinde açtığı şubeleriyle Türkiye’deki ekonomiye katkı sağlamaya çalışacağını duyurdu. Bu olay sosyal medyada geniş yer buldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler