Ana SayfaÜnlülerMehmet Erdem: Yıldız Tilbe Sevmeyeni Bende Sevmiyorum!

İlgili Postlar

Mehmet Erdem: Yıldız Tilbe Sevmeyeni Bende Sevmiyorum!

Mehmet Erdem: Yıldız Tilbe sevmeyeni ben de sevmiyorum! Seslendirdiği şarkıları, besteleri ve güçlü sesiyle Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından birisi olan Yıldız Tilbe, önceki akşam verdiği konserle kendisini izlemeye gelenleri büyüledi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Mehmet Erdem’den yeni klip ‘Ateş-i Aşka’

Mehmet Erdem: Yıldız Tilbe sevmeyeni bende sevmem!

Mehmet Erdem: Yıldız Tilbe sevmeyeni bende sevmem! Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, çnceki gece verdiği konserde kendisini izlemeye gelen binlerce hayranını büyüledi.

Yaklaşık iki bin kişilik bir izleyici korosuyla birlikte en sevilen şarkılarını seslendiren sevilen sanatçı Yıldız Tilbe, konserine “Kış Gülleri” isimli şarkısıyla başladı.

Yıldız Tilbe’nin Sahnede Çıldırdığı Anlar

İstediğim gibi söyleyebilseydim hiç bir şey umrumda olmazdı

Gördüğü sevgi seli üzerine duygulanan Yıldız Tilbe, “Teşekkür ederim. Biraz rahatsızım sesimden bellidir. Nefes alamıyorum, çabuk yoruluyorum. Ağzım, burnum tıkalı. Şikayetçi değilim. Sadece istediğim gibi şarkı söyleyemediğim için rahatsız oluyorum. İstediğim gibi söyleyebilseydim hiç bir şey umrumda olmazdı.” diyerek büyük bir alkış topladı.

Duygusal şarkılarını ardı ardına söyleyerek romantizm rüzgarları estiren Yıldız Tilbe, siyah taşlarla bezeli elbisesi ile de göz kamaştırdı.

Yıldız Tilbe, seyirciler arasında yer alan ünlü müzisyen Mehmet Erdem’i “Sesini çok seviyorum, şarkılarını da çok beğeniyorum.” diyerek davet etti ve sahneyi Erdem’e bıraktı.

Yıldız Tilbe'yi İzlemeye Yaklaşık İki Bin Kişi Geldi
Yıldız Tilbe’yi İzlemeye Yaklaşık İki Bin Kişi Geldi

Yıldız Tilbe kimdir?

Yıldız Tilbe sevmeyen varsa lütfen gitsin!

Yıldız Tilbe hayranı olduğunu daha önce de söylediğini ifade eden  Mehmet Erdem, “Çok teşekkür ederim. Ben burada kaç sene önce konserde bir şey söylemiştim. Aranızda Yıldız Tilbe sevmeyen var mı, varsa lütfen gitsin demiştim. Yıldız Tilbe sevmeyeni gerçekten ben de hiç sevmiyorum.” diyerek konseri izleme gelen binlerce izleyiciden büyük alkış aldı.

“Seni Sana Bırakmam” şarkısını seslendiren Mehmet Erdem; Yıldız Tilbe’nin “Acıyı Sevmek Olur mu” şarkısını istemesi üzerine, parçanın söz ve müzik yazarı Cihan Güçlü ile birlikte seslendirdi.

Yıldız Tilbe ile birlikte sahnede bir de düet yapan Mehmet Erdem, büyük bir alkış tufanı eşliğinde uğurlandı.

Heyecandan öleceğim galiba

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, sosyal medya sayesinde tanınan ve kendisini izlemeye gelen Ahmet Parlak ‘ı da sahnesine davet etti.

Çok heyecanlı olduğu gözlenen Ahmet Parlak, “Çok heyecanlıyım. Heyecandan öleceğim galiba Yıldız Tilbe’nin sahnesinde olmak benim için bir onur.” diyerek hislerini ifade ederek, seslendirdiği “İsyan” ve “Antepin Kalesi” şarkılarıyla ayakta alkışlandı.

Yaklaşık olarak iki buçuk saat sahnede kaldı

Büyük bir izleyici korosu ile sevilen şarkılarını seslendiren sevilen sanatçı, konserinin sonlarına doğru ritmi bira zdaha yükseltip oyun havalarıyla izleyenleri coşturdu.

Kendisini izlemeye gelen binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşatan ve yaklaşık olarak iki buçuk saat sahnede kalan Yıldız Tilbe, dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler