Ana SayfaDizilerMehmet Atay 'Akşemsettin' Rolüyle Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde!

İlgili Postlar

Mehmet Atay ‘Akşemsettin’ Rolüyle Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde!

Ünlü oyuncu Mehmet Atay, yeni bölümünde Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde! Dizi filmin kadrosuna dahil olan usta oyuncu Atay, Sultan II. Mehmed’in meşhur hocası ‘Akşemsettin’ rolüyle karşımızda olacak.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Oyuncu Kadrosu

Kanal D’nin, başrolünde Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı başarılı dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi’nin kadrosuna, başarılı oyuncu Mehmet Atay dahil oldu. Bir süre önce sosyal medyada çıkan haberlere göre, ‘Akşemsettin’ rolünde usta oyuncu Metin Akpınar’ın rol alacağı söylentileri dolaşıyordu. Dizinin kadrosuna, ‘Akşemsettin’ rolü için oyuncu Atay’ın dahil olmasıyla, bu söylentiler artık kesinlik kazanmış oldu.

Mehmet Atay Kimdir?

Mehmet Atay Nasıl Bir Karakteri Canlandırıyor?

Son dönemlerde “Yılanların Öcü” dizisiyle karşımıza çıkan usta oyuncu Atay, dizide; Sultan Mehmed Han’ın akıl hocası, gönül dostu, devlet işlerinin Mehmed Han’ı en bunalttığı zamanlarda; Allah’ın adıyla, ona yol gösteren, Hak dostu Akşemsettin’e hayat veriyor.

Adını, tarih sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatıldığı Mehmed Bir Cihan Fatihi, Salı akşamı saat 20.00’de yeni bölümü ile Kanal D’de!

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler