Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'den Üzen Haber!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’den Üzen Haber!

Yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tutulan Mehmet Ali Erbil’in Profesör kardeşi Yeşim Erbil’den kendi tabiriyle ‘Can sıkıcı’ bir haber geldi.

Mehmet Ali Erbil, bir ay önce evinde düşmesi sonucu yaralanarak yoğun bakıma alınmıştı.

Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu kızı Sezin Erbil tarafından açıklandı. Gazetecilere açıklama yapan kızı Sezin Erbil Yazgan, ‘Evde yardımcısı vardı. Ambulansı ve bizi çağırdı. 10 dakika sonra evdeydim ve hastaneye getirdik’ dedi. Erbil’in doktoru Jan-Klod Kayuka ise “Banyoda ayağı kaymış düşmüş ve sağ tarafını lavaboya vurmuş. Bu yüzden bir kaç kaburgası kırılmış. Kırılan kaburgalar da akciğer zarına battığı ve normalde de kan sulandırıcı kullandığı için kanama oluşmuş” bilgisini vermişti.

Erbil’in sağlık durumu hakkında açıklama yapan doktor kardeşi, “Geçtiğimiz hafta solunum cihazından ayrılmıştı, yeniden bağlandı.” dedi.

Mehmet Ali Erbil, bir ay önce evinde düşmesi sonucu yaralanarak yoğun bakıma alınmıştı. Erbil’in kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu.

Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil, 26 ekimde uyandırılmıştı. Bu sırada 16 yıldır tedavi gördüğü kaçış sendromunun yol açtığı septik şok reaksiyonunun baş göstermesi üzerine Erbil, 2 Kasımda yeniden uyutularak tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilmişti.

“Can sıkıcı haber veriyorum.”

Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu hakkında konuşan kardeşi Dr. Yeşim Erbil, “Can sıkıcı haber veriyorum. Geçen hafta solunum cihazından ayrıldığı haberini vermiştik, bu haberi biraz bekleyip verdik sizlere çünkü yoğun bakımda sürpriz gelişmeler olabilir diye.

“Cihaza bağlandı…”

4 gün kendi solunumu ile kalabilmesi bizi çok sevindirmişti sizleri de tabi. Ancak dün akşam durum tamamen tersine döndü ve solunumu bozuldu ve cihaza bağlandı. Yine beklemedeyiz, inşallah bu kadar ağır olaylara vücudu direnç gösterir.”

Yeşim Erbil’dende açıklama geldi!

Yeşim Erbil’in yaptığı açıklamanın ardından bir açıklama da Sezin Erbil’den geldi. İşte o açıklama:

“Babamın durumu ile ilgili bu son yazışım; dün ani bir sorun olması sebebi ile tekrar entübe edilerek uyutuldu. Bugün 29.gün yolumuz uzun umutla bekliyoruz bundan sonra Allah’ın izni ile babam hastaneden çıkmadan hiçbir açıklama yapmayacağım ama halam Yeşim Erbil gerektiği zaman sizlere bilgi verecektir.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler