Ana SayfaDedikoduMehmet Ali Erbil'den sonra Türkiye'nin Dan Bilzerian'ı Taha Özer de Bigo'da

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’den sonra Türkiye’nin Dan Bilzerian’ı Taha Özer de Bigo’da

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan ve yerli playboy olarak hayatımıza giren Taha Özer, paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Taha Özer sürekli şaşaalı yaşamını gözler önüne sermesinin yanı sıra özel kulüplerde dansçılarıyla yaptığı performanslarıyla dikkat çekiyor.

Türkiye’nin Dan Bilzerian’ı

Taha Özer, Instagram’dan paylaşmış olduğu eğlence, gece hayatı ile ilgili yaşamış olduğu tüm ihtişamı gözler önüne seriyor. Hayatı birçok kişi tarafından merakla takip edilen Taha Özer yerli Dan Bilzerian olarak da adlandırılıyor. Taha Özer’in özel kulüplerde dansçılarıyla dans edip şarkı söyleyerek ve sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla hızlı bir şekilde fenomen olan Taha Özer aynı zamanda DJ’lik de yapıyor.

Rich Party’lerde gününü gün ediyor

Taha Özer, herkesi eğlendirdiği Rich Party adını verdiği partiler hayranları tarafından merakla takip ediliyor. Hayranları her partiyi takip ediyor ve katılmak için can atıyorlar. Mekanları hınca hınç dolduran Rich Party’de dansçılarıyla özel danslar sergiliyor, DJ’lik yapıyor.

Bigo’da yayın açtı, yorum yağdı

Şarkıcılık kariyeriyle ve Rich Party’de dansçılarıyla yaptığı performanslarla gittikçe ün kazanan Taha Özer, dün gece Bigo’da canlı yayın açtı ve büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Sürekli kadınlarla paylaştığı fotoğraflarda çok konuşulan Taha Özer, yayındaki eğlenceli anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Rich Party Bigo’da!

Zenginliğini, gece hayatını, gezip tozmalarını ve kadınlarla ilişkileriyle ünlü olan Taha Özer Rich Party’yi dün gece Mehmet Ali Erbil’in de yeni durağı olan Bigo’ya taşıdı.

Binlerce kişi yayınını izledi, hediye gönderdi!

Ünlü fenomen, son dönemlerin popüler uygulaması Bigo Live’da dün gece yayın açtı. Binlerce izleyiciye ulaştı, izleyiciler hediye yağmuruna tuttu. Yayında Bigo Live uygulamasının fenomen isimleri ile karşı karşıya geldi, dansçılarıyla beraber performanslar sergiledi, Rich Party’yi sonuna kadar izleyicilerine yaşattı.

Canlı yayında yapmadığını bırakmadı

Dün gece yaptığı Rich Party yayınında Taha Özer yapmadık şey bırakmadı. Şaşaalı hayatını sürekli gözler önüne seren ünlü fenomen, Bigo Live yayınında yanında 4 kadınla görüldü. Kadınlarla beraber danslar etti, eğlencenin dibine vurdu.

Kadınları suya attı

Herkesin sıra sıra cezalar yaptığı yayında ceza alan Anna isimli kadını havuza attı, yayına yorumlar yağdı.

Bigo Live nasıl bir uygulama?

Son zamanlarda Mehmet Ali Erbil’in de katılmasıyla popülerliği iyice artan Bigo Live, dünya çapında 150 ülkede milyonlarca yayıncısı olan eğlenirken para kazandıran bir canlı yayın uygulamasıdır.

Bigo Live Nedir?

Bigo Live’da neler yapabilirim?

  • Yeteneklerinizi sergilediğiniz yayınlar açıp izleyicilerinizin gönderdikleri fasulyeler ve hediyelerle para kazanabilirsiniz.
  • Canlı yayınlara katılabilir, yayıncıyla sohbet edebilir ve hediyeler gönderebilirsiniz.
  • Chat özelliği sayesinde ülkemizden arkadaşlar edinebileceğiniz gibi, yurt dışından da arkadaşlar bulabilir ve iletişim kurabilirsiniz.
  • Fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz.
  • PK özelliği ile arkadaşlarınızla düello yapabilirsiniz.
  • Uygulama içerisinde yer alan oyunları oynayabilirsiniz.

Bigo’da yayıncılar ne kadar kazanıyor?

Bigo’da yayıncılar, Bigo Live’in para birimleri olan elmasları toplayarak ya da özel animasyonlara sahip hediyeler alarak para kazanıyorlar. Bu birimlerin her biri nakde dönüştürülebiliyor.

Bigo Live’dan nasıl para kazanılır?

llk olarak Bigo Live üzerinden para kazanmak için hesap açmanız gerekiyor. Sonrasında canlı yayın açarak izleyicileriniz sizi desteklemeye başlayacaktır. İzleyiciler sizi Bigo Live’ın para birimi olan elmasla ve değerli hediyelerle destekleyebilir. Bu destekleri kolayca nakite dönüştürebilirsiniz. Hesabınızı takip edenlerin sayısı arttıkça ve PK özelliğini kullanarak başka bir yayıncıyla birlikte düello yaptıkça para kazanma şansınız da artıyor. İsterseniz Bigo’da sözleşmeli yayıncı da olabilirsiniz. Belirli bir kitle tarafından yayınları izlenen kişiler ile Bigo anlaşma yapmaktadır.

Yayınıza katılan takipçilerin sayısını arttırmak için;

Diğer sosyal medya hesaplarınızda yayın linkinizi paylaşabilirsiniz.

Daha fazla para kazanmanızı sağlayan PK nedir?

PK nedir?

PK, yayıncıların birbirleriyle rekabete girerek daha fazla elmas kazanabileceği bir düello özelliğidir. Bu yayınlarda iki tarafın da hayran kitleleri oluşur ve seçtikleri yayıncıyı elmas göndererek desteklemeye başlarlar. Düello (PK) sırasında kim daha fazla hediyeye sahip olursa o kişi PK’yı kazanmış olur. Eğer PK cezalı oynandi ise kaybeden taraf kazanan tarafın cezasını yerine getirmek zorunda kalır ve ortaya komik anlar çıkar.

Android için Bigo Live indir
iOS için Bigo Live indir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler