Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil "Kira Alamıyorum"

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil “Kira Alamıyorum”

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ‘Söylemezsem Olmaz’  programına konuk oldu. Erbil geçirdiği rahatsızlığı ve gelecek planları hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizin devamında…

Yeni Sezonda Ekranlardayım

Mehmet Ali Erbil, 2018 yılında evinin banyosunda düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Mücadele ettiği ‘kaçış sendromu’ hastalığı da nüksedince ünlü şovmen aylarca yoğun bakımda kalmıştı. Zor günleri atlatarak sağlığına kavuşan şovmen yaşadıklarını anlattı.

64 yaşındaki ünlü şovmen, “Ben aşılarımı oldum. Pazartesi günü test de yaptırdım negatif çıktı. Zaten evden çıkan bir adam değildim, hem de hastayım. Biraz dinleniyorum yeni sezonda olacak bir şeyler.” dedi.

Ünlü Şovmen Mehmet Ali Erbil’den Bomba Haber Geldi…

Sanal Alemden Kız Arkadaş Buldum

Ünlü şovmen “Dedim ki ‘karısını aldatan erkek prostat olsun’ prostat olmadığıma göre aldatmadım.” şeklinde espri yaparak eski günlerini hatırlattı.

Erbil ayrıca, “En çok denize, suya, havuza girmeyi özledim. Yüzmeyi çok özledim. Aşkı da özledim tabii… Hastalıktan dolayı konsantre olamıyorum. Sanal alemden bir kız arkadaşı buldum, cuma günü buluşacağız.” dedi.

Ünlü şovmen, “Eski eşlerimin hepsi yanımda, hiç gözleri arkada kalmaz. Benim gözlerim arkada kalmaz… Hiç yanlış yapmadılar. Seviliyormuşum, onu bana hissettirmeleri de çok güzel bir şey o duyguyla daha çok bağlanıyorsun hayata. Benim gibi hareketli bir adam sol elini bile kaldıramıyordu. ‘Allah’ım bana sol elimi bahşet de sol elimi kullanayım’ diye dua ediyordum.” şeklinde konuştu.

Çok Büyük Zararım Var

Oğlu Ali Sadi ile arasının çok iyi olduğunu belirten Erbil, “Kaçıp kaçıp geliyor ben de kalıyor. Annesi çok iyi yetiştiriyor. Çocuk yetiştirmek kolay değil.” dedi.

Hastalığı hakkında ise, “Kaçış sendromu Türkiye’de iki dünyada 30 tane var. Damarlarımdan su kaçıyor. Bir tedavi 40 bin lira 50 bin lira tutuyor. Allah razı olsun devletimizden yardımcı oluyor. Eğer ilaç almazsam ölümcül boyutlara ulaşıyor. İtalya’da bana bu ilacı vermediler pahalı olduğu için… 21 günde bir uygulanıyor.” dedi.

Erbil ayrıca, “İki senedir çok büyük zararım var, birikimlerim de gayrimenkuldü şimdi onlardan da kira gelmiyor. Yeniden başlayacağız çalışmaya…  Ama çok şükür bu zamana kadar hiçbir şeyimi satmadım. Yoksa Serdar gibi olmuştum. Çocuklarımın hepsine birer ev aldım, gelecekleri garanti” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler