Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil 'in Sağlık Durumu Hakkında Yeni Gelişme Var!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil ‘in Sağlık Durumu Hakkında Yeni Gelişme Var!

Yaklaşık bir aydır yoğun bakımda olan Ünlü Şovmen Mehmet Ali Erbil’in son durumu hakkında bilgi verildi. Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu hakkında yeni gelişme yaşandı. İşte Mehmet Ali Erbil’n son sağlık durumu…

Yeşim Erbil’den, Mehmet Ali Erbil Açıklaması! Abim Uçurumdan Düşüyordu!

Bir aydır yoğun bakımda olan Şovmen Mehmet Ali Erbil uyandırıldı…

Mehmet Ali Erbil, bir ay önce evinin banyosunda düşerek yaralanmış, acil olarak hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan kontrollerin ardından Erbil’in kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilmişti…Habertürk’ten Mehmet Çalışkan’ın haberine göre, sağlık durumu iyiye giden, büyük ölçüde iyileşme gösteren Mehmet Ali Erbil, dün uyandırıldı. Bir aydır yoğun bakımda olan şovmen Mehmet Ali Erbil uyandırıldı. Sağlığında büyük ölçüde iyileşme görülen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil için bünye güçlendirme tedavisine başlanacak. Bünyesi zayıf düşen Mehmet Ali Erbil, bir süre daha yoğun bakımda kaldıktan sonra güçlenmesi yönünde tedavi uygulanacak.

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

Yasmin Erbil’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım…

Yasmin Erbil, yaklaşık bir aydır yoğun bakımda olan babası Mehmet Ali Erbil’in son durumu hakkında bilgi verdi! Yasmin Erbil, “Dua eden, mesaj atan herkes çok sağolun. İnşallah gün geçtikçe babam iyi olacak. En kısa zamanda yoğun bakımdan çıkıp babamın neşesine kavuşmak ve sıkıca sarılmak en büyük isteğim. Kötü insanlar da böyle zamanlarda ortaya çıkıyor sanırım. Ama ben hep iyiliğe odaklanan bir insan oldum. Onları Allah’a havale ediyorum. İyiyi çoğaltmak gerektiğini düşünüyorum. Bana iyi dileklerini yazan herkesten Allah razı olsun. Size ne kadar teşekkür etsem az. Babamın kötüleştiği ve en çaresiz kaldığım anda sizin mesajlarınız o kadar iyi geldi ki gecenin 2’sinde 4’ünde bile benimle beraber dua ettiniz. Bu karşılık beklemeden verdiğiniz destek ve sevgi için size ne kadar teşekkür etsem az. Ve benimle hala dua etmeye devam ettiğiniz için daha da iyi olması için uzaktan da olsa bana güç verdiniz. Duanın gücünü sizinle bir kez daha görüyorum.”

Yasmin Erbil’den, Babası Mehmet Ali Erbil İçin Paylaşım!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler